Solo Motorspuit 433 Hogedrukspuit Solo 433 Motor hogedrukspuit Tuinwaardig motorrugspuit
Solo Motorspuit 433 Hogedrukspuit Solo 433 Motor hogedrukspuit Tuinwaardig motorrugspuit
Solo Motorspuit 433 - 20 liter
Krachtige motorspuit met een reservoir van 20 liter
Informeer naar levertijd
 
De robuuste Solo 433 hogedrukspuit levert met zijn krachtige 4‑taktmotor een goed werkvermogen. De werkdruk van de dubbele zuigerpomp is regelbaar tot 30 bar. De motorspuit levert hierdoor een fijne verstuiving met een groot bereik bij een debiet tot maximaal 2,4 l/min. Met een inhoud van 20 liter kan lang worden doorgewerkt zonder bijvullen en de hogedrukspuit is daardoor ideaal voor grotere oppervlakken. Met het praktische aftapventiel aan de onderkant van het reservoir kan de resterende vloeistof volledig worden afgetapt. De Solo 433 heeft een roestvrijstalen sproeilans van 50 cm en een manometer op het robuuste handventiel voor een toepassingsspecifieke drukregeling. Eveneens bijgeleverd is een hoogwaardige sproeikop met sproeikopschijven van roestvrij staal voor een dubbele straal.
De Solo motorspuiten behoren tot de meest verkochte sproeiapparaten over de hele wereld. Of het nu gaat om tuinen, landschapsverzorging, kwekerijen, bos, openbare parken, groenvoorzieningen of fruitteelt, overal voelen ze zich thuis en zijn ze niet meer weg te denken. De Solo 433 kan niet alleen worden gebruikt voor gewasbescherming, maar ook voor de bestrijding van parasieten in dierenverblijven en stallingen.

Enerzijds zijn het indrukwekkende sproeivermogen en het geringe gewicht kenmerken van Solo apparatuur. Anderzijds is het de robuustheid en ergonomie van de motorspuiten. De hypermoderne motorentechnologie zorgt daarbij voor een laag brandstofverbruik, minder uitlaatgassen en verlengde prestaties - onder extreme temperatuuromstandigheden.

Eigenschappen
- motor: 4-takt honda GX 25
- cilinderinhoud: 25 cm3
- piek geluidsdruk: 82 dB(A)
- geluidsniveau: 92 dB(A)
- trillingswaarde: ≤ 2 m/s2
- nominaal volume: 20 liter
- dubbele kop van roestvrij staal: ja
- sproeidruk regelbaar max.: 30 bar
- leeggewicht: 8,3 kg
- manometer: ja
- bijgeleverd: Roestvast stalen sproeilans
- Debiet l/min met standaardsproeikop:
1,0 liter bij 5 bar
1,7 liter bij 10 bar
2,0 liter bij 20 bar
2,4 liter bij 30 bar