Solo 456 Solo 456 drukspuit Drukspuit Solo onkruidspuit Tuinwaardig onkruidspuit
Solo 456 Solo 456 drukspuit Drukspuit Solo onkruidspuit Tuinwaardig onkruidspuit
Solo Drukspuit 456 - 5 liter
Handzame Solo drukspuit met 5 liter inhoud
Informeer naar levertijd
 
De Solo drukspuit 456 behoort tot de absolute toppers onder de drukspuiten. Een pomp met inhoud van 340 cm3 levert in het reservoir, van 5 liter, met slechts een paar pompslagen een werkdruk van 3 bar. De Solo 456 is uiterst robuust, eenvoudig te gebruiken en kan probleemloos worden gereinigd.

Ook de grote vul- en reinigingsopening maakt deze spuit tot toonaangevende apparaat in zijn segment. De vulstand van de spuitvloeistof kan op elk gewenst moment worden afgelezen op het reservoir.

De nagenoeg onbreekbare sproeilansen van 50 cm, de sterke grepen en de degelijke spuitkop, zijn maar een paar voorbeelden van de hoge kwaliteit. De drukspuit is duurzaam en robuust dankzij het UV-bestendig kunststof. Door de dikke wand van 7 mm is het reservoir vrijwel onverwoestbaar.

Dit is een uiterst handige drukspuit met draagriem voor aan de schouder. Alle onderdelen van de Solo 456 zijn vervangbaar en met een volle tank kan 50-75 m2 gespoten worden. Te gebruiken voor bewatering, bestrijden van parasieten of als onkruidspuit.

Eigenschappen
- inhoud: 5 liter
- sproeidruk: 3 bar
- leeggewicht: 2,5 kg
- slanglengte: 1,40 m
- sproeilans: kunststof, 50 cm