Natuursteen - Brasilian Black Taps

Natuursteen plantenbak van Brasilian Black in een taps uitvoering

Informeer naar levertijd
Natuursteen Bloembak: onderhoudsvriendelijk en tijdloos
Onze natuursteen bloembak is geschikt voor allerlei beplantingen. Daarnaast is de bloembak vorstbestendig en heeft een goede afwatering. Dit zorgt ervoor dat barsten worden voorkomen en u nog langer kunt genieten van uw bloembak. Een natuursteen bloembak heeft een mooie, duurzame en luxe uitstraling die binnen iedere stijl past. Naast de keuze voor een duurzaam product loopt u relatief weinig risico op diefstal door het aanzienlijke gewicht. De tapse vorm bloembak is leverbaar in twee formaten. De bak is op vele manieren toe te passen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Natuursteen staat bekend om de esthetische kenmerken en duurzaamheid. Een natuursteen bloembak creëert zowel binnen als buiten een unieke sfeer met een onderhoudsvriendelijk karakter. Door onze productie en oppervlaktebewerkingen krijgt iedere bloembak een unieke uitstraling, geen twee bloembakken zijn hetzelfde.

Deze natuursteen bloembak is gemaakt van Brasilian Black. Dit is een fossielrijke Aziatische hardsteensoort met een unieke tint en structuur. De vlekken en aders verraden de aanwezigheid van kalkrijk sediment. De donkerblauwe bloembak van Brasilian Black heeft een strakke afwerking en door de fossielresten wordt het zwarte steen prachtig met witte vlekken vermengd.

Specificaties
- Brasilian Black hardsteen
- Afwerking: gezoet
- Uitvoering: taps
- Vorstbestendig
- Duurzaam
- Tijdloos
- Kleurecht
- Onderhoudsvriendelijk

Afmetingen en gewicht (LxBxH)
- 30 x 30 x 60 cm / 91 kg
- 30 x 30 x 90 cm / 131 kg
Levertijd: ca. 5-7 werkdagen
Heeft u liever een natuursteen bloembak in een andere afmeting? Stuur ons een berichtje en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Voordelen van een natuursteen bloembak
Duurzaam: natuursteen is één van de meest duurzame bouwproducten. Het werd door de geschiedenis heen al gebruikt door de mensheid als bouwmateriaal. Veel van deze bouwwerken zijn nog steeds intact en nog steeds is te zien dat de schoonheid van het natuursteen en de typisch eigenschappen bewaard zijn gebleven.

Tijdloos: natuursteen kan gebruikt worden in allerlei bouwstijlen; van modern tot klassiek en van ingetogen tot expressief. Doordat er vele mogelijkheden zijn in de afwerking en de toepassing van natuursteen is het materiaal tijdloos en geschikt voor iedere stijl en trend.

Kleurecht: natuursteen bestaat uit afgekoeld vloeibaar gesteente uit de kern van de aarde, of uit sedimenten die onder druk of bij hoge temperaturen zijn versteend. De natuursteen bloembak is dus door-en-door gekleurd en er zijn geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd. Alleen bepaalde oppervlakte bewerkingen kunnen de kleur veranderen.

Onderhoudsvriendelijk: natuursteen is een zeer compact gesteente. De fysieke eigenschappen van de verschillende natuursteensoorten bepalen de kwaliteit van de steen, maar over het algemeen kennen de meeste natuursteensoorten een hoge dichtheid. Hierdoor zullen vuil, algen, mossen en schimmels moeilijk kans krijgen om te hechten.

Functioneel: natuursteen kan op verschillende manieren worden bewerkt, van gepolijst tot ruw. Dit bepaalt zowel het uiterlijk als de functionaliteit van het natuursteen.