Natuursteen - Brasilian Black Recht

Natuursteen plantenbak van Brasilian Black in een rechte uitvoering

Informeer naar levertijd
Een hardstenen bloembak heeft een duurzame uitstraling die bij iedere stijl tuin past. Deze hardstenen bloembak is vorstbestendig en heeft een goede afwatering. Dit zorgt ervoor dat barsten worden voorkomen en u nog langer kunt genieten van uw bloembak. Naast de keuze voor een duurzaam product loopt u relatief weinig risico op diefstal door het aanzienlijke gewicht. De bloembak heeft een rechte uitvoering en is op vele manieren toe te passen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Dit hardsteen staat bekend om de esthetische kenmerken en duurzaamheid. Een hardstenen bloembak zorgt zowel binnen als buiten voor een unieke sfeer met een onderhoudsvriendelijk karakter. Door onze productie en oppervlaktebewerkingen krijgt iedere hardstenen bloembak meerdere soorten uitstralingen. Hardsteen is uniek in zijn kleurnuancering en structuur, geen twee stenen zijn daarom hetzelfde.

Deze hardstenen bloembak is gemaakt van Brasilian Black. Dit is een fossielrijke Aziatische hardsteensoort met een unieke tint en structuur. De vlekken en aders verraden de aanwezigheid van kalkrijk sediment. De donkerblauwe bloembak van Brasilian Black heeft een strakke afwerking en door de fossielresten wordt het zwarte steen prachtig met witte vlekken vermengd.

Specificaties
- Brasilian Black hardsteen
- Afwerking: gezoet
- Uitvoering: recht
- Vorstbestendig
- Duurzaam
- Tijdloos
- Kleurecht
- Onderhoudsvriendelijk

Afmeting en gewicht (LxBxH)
- 50 x 50 x 50 cm / 202 kg
Levertijd: ca. 5-7 werkdagen
Heeft u liever een hardstenen bloembak in een andere afmeting? Stuur ons een berichtje en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Voordelen van een hardstenen bloembak
Duurzaam: hardsteen is één van de meest duurzame bouwproducten. Het werd door de geschiedenis heen al gebruikt door de mensheid als bouwmateriaal. Veel van deze bouwwerken zijn nog steeds intact en nog steeds is te zien dat de schoonheid van het hardsteen en de typisch eigenschappen bewaard zijn gebleven.

Tijdloos: hardsteen kan gebruikt worden in allerlei bouwstijlen; van modern tot klassiek en van ingetogen tot expressief. Doordat er vele mogelijkheden zijn in de afwerking en de toepassing van hardsteen is het materiaal tijdloos en geschikt voor iedere stijl en trend.

Kleurecht: hardsteen bestaat uit afgekoeld vloeibaar gesteente uit de kern van de aarde, of uit sedimenten die onder druk of bij hoge temperaturen zijn versteend. De hardstenen bloembak is dus door-en-door gekleurd en er zijn geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd. Alleen bepaalde oppervlakte bewerkingen kunnen de kleur veranderen.

Onderhoudsvriendelijk: hardsteen is een zeer compact gesteente. De fysieke eigenschappen van de verschillende hardsteensoorten bepalen de kwaliteit van de steen, maar over het algemeen kennen de meeste hardsteensoorten een hoge dichtheid. Hierdoor zullen vuil, algen, mossen en schimmels moeilijk kans krijgen om te hechten.

Functioneel: hardsteen kan op verschillende manieren worden bewerkt, van gepolijst tot ruw. Dit bepaalt zowel het uiterlijk als de functionaliteit van het hardsteen.