Zware plantenbakken van steen

Een plantenbak van natuursteen heeft een mooie en duurzame uitstraling. Daarnaast loopt u relatief weinig risico op diefstal door het aanzienlijke gewicht van de bak. Galerie VAN DEN BRUINHORST uit Kampen heeft ervoor gekozen om onze natuursteen plantenbakken bij de ingang van de galerie te plaatsen. De bakken zijn iets verdiept in de straat gezet zodat omgooien of verplaatsen geen optie meer is.

Zware plantenbak

Zware plantenbak steen

Plantenbak natuursteen

Een zware plantenbak van natuursteen is geschikt voor allerlei beplantingen. Daarnaast is deze vorstbestendig en heeft een goede afwatering. Dit zorgt ervoor dat barsten worden voorkomen en u nog langer kunt genieten van uw plantenbak. Natuursteen is op vele manieren toe te passen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Het materiaal staat bekend om de tijdloze uitstraling en hoge duurzaamheid. Een plantenbak van steen creëert zowel binnen als buiten een unieke sfeer met een onderhoudsvriendelijk karakter. Door onze productie en oppervlaktebewerkingen krijgt iedere soort natuursteen meerdere soorten uitstralingen. Natuursteen is uniek in zijn kleurnuancering en structuur, geen twee stenen zijn hetzelfde. De zware plantenbak op de foto’s is gemaakt van Brasilian Black. Dit is een fossielrijke Aziatische hardsteensoort met een unieke tint en structuur. De vlekken en aders verraden de aanwezigheid van kalkrijk sediment. Deze donkerblauwe plantenbak heeft een strakke afwerking en door de fossielresten wordt het zwarte steen prachtig met witte vlekken vermengd.

Tuinwaardig plantenbakken

Ieder tuin is anders. De ene is strak of juist sfeervol, robuust of subtiel, donker of licht. Tuinwaardig heeft een kwaliteit plantenbak, bloembak of boombak die past bij elke uitstraling en de sfeer van uw tuin verhoogt. Tuinwaardig biedt u een uitgebreide collectie aan plantenbakken voor buiten in verschillende maten. Hierdoor vindt u in ons assortiment vast en zeker een passende plantenbak, bloembak of boombak waarmee u uw tuin de gewenste sfeer geeft.

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties