Waterornamenten zomeraanbieding

Zomeraanbieding: tot 10% korting op alle grote waterornamenten. Deze actie loopt tot en met vrijdag 10 augustus 2018 en zolang de voorraad strekt.


Onze grote waterornamenten hebben een natuurlijke uitstraling met een sfeervolle verlichting, waardoor ze echte blikvangers zijn voor op het terras of in de tuin. De exclusieve waterornamenten zijn gemaakt uit een mengsel van gemalen steen en kunststof. Dit vormt een sterk, weersbestendig en kwalitatief hoogwaardig materiaal (polyresin). Vanuit een geïntegreerd waterreservoir wordt het water rondgepompt door middel van een bijgeleverde pomp. Het stromende water wordt prachtig verlicht met warm wit licht en doordat de ornamenten op zichzelf staan kunnen deze overal geplaatst worden. Onze waterornamenten worden geleverd als een complete set inclusief pomp, LED verlichting en aansluitmateriaal.

Een uniek waterornament gemaakt van steen met kunststof vindt u niet zomaar terug in andere tuinen. De Tuinwaardig waterornamenten zijn gemaakt polyresin, dit sterke materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en de constante waterstroom levert geen erosieschade op aan het materiaal. Door de grootte en het gewicht kan een waterornament los staan zonder extra verstevigd te worden. Het water wordt omhoog gepompt en het waterreservoir is ook gelijk de opvangbak. Onze waterornamenten zijn compleet en kunnen zo neergezet worden, er hoeft geen waterreservoirbak te worden ingegraven. Door het gebruik van verlichting geeft het ornament een unieke en sfeervolle dimensie. Dankzij de hoogwaardige kunststof kappen worden de lampen goed beschermd tegen water en andere weersomstandigheden. Door de verlichting in het waterornament valt deze blikvanger op in het donker en zo heeft u in de avond ook een sfeervol en rustgevend object om naar te kijken.

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties