Waterornamenten met verlichting

Onze nieuwe waterornamenten zijn gemaakt uit een mengsel van gemalen steen en kunststof. Dit vormt een sterk, weersbestendig en kwalitatief hoogwaardig materiaal (polyresin). Vanuit een geïntegreerd waterreservoir wordt het water rondgepompt door middel van een bijgeleverde pomp. Het stromende water wordt prachtig verlicht met warm wit licht en doordat de ornamenten op zichzelf staan kunnen deze overal worden geplaatst. De waterornamenten worden geleverd als een complete set inclusief pomp, LED verlichting en aansluitmateriaal.

Een waterornament is een aanwinst voor uw terras of tuin. Er is niets zo rustgevend dan stromend water en door het uniek aanbod van verschillende ornamenten hebben we altijd wel een opvallend waterornament dat bij u past. Niet iedereen heeft een tuin om een grote vijver aan te leggen. Een waterornament is dan een ideaal alternatief voor een vijver en door het mooie lichteffect en geluid van stromend water krijgt u een levendige en sfeervolle tuin. Dankzij de mooie LED verlichting heeft u ook 's avonds een stralend middelpunt in uw tuin of op uw terras.

Waterornament met verlichting

Waterornament

De Tuinwaardig waterornamenten hebben een natuurlijke uitstraling en de constante waterstroom levert geen erosieschade op aan het materiaal. Hierdoor wordt het waterornament zo lang mogelijk mooi gehouden met een prachtige natuursteen uitstraling. Onze waterornamenten zijn compleet en kunnen zo worden neergezet. Het water wordt omhoog gepompt en het waterreservoir is ook gelijk de opvangbak. Er hoeft dus geen waterreservoirbak te worden ingegraven en zodoende kan het ornament bijvoorbeeld ook binnen staan. Het product spettert wel wat water, dus de vloer in uw woning moet hier dan wel tegen kunnen.

Heeft u vragen over onze nieuwe waterornamenten of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties