Van Woonvilla naar Droomvilla op RTL 4

Gisteren kwamen onze houten plantenbakken mooi in beeld in het RTL 4 programma: Van Woonvilla naar Droomvilla. Op het terras van deze droomvilla in Hilversum zijn twee van onze Fence Plus plantenbakken van 120 x 50 x 61 cm geplaatst.

Van Woonvilla naar Droomvilla
In alweer het derde seizoen van het programma op RTL 4 worden verschillende villa's onder leiding van Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma gebouwd, verbouwd en ingericht. Wekelijks krijgt de kijker een nieuw project van begin tot eind te zien. Alle facetten van de bouw en inrichting van de villa in het programma komen aan bod.

Houten plantenbakken

Houten plantenbak
Op het terras van de villa zijn twee Fence houten plantenbakken geplaatst in de plus uitvoering. Dit zijn bakken met een mooie afgewerkte rand bovenop de plantenbak. Onze houten plantenbakken zijn inzetbaar voor vele beplantingen en zijn daarom ideaal om uw buitenruimte een mooiere uitstraling te geven. Een plantenbak kan bijvoorbeeld in uw tuin, oprit of terras geplaatst worden. Onze houten plantenbakken kunnen ook binnen worden geplaatst om een ruimte op te delen voor meer privacy. Of gewoon om de woning sfeervoller te maken met enkele blikvangers binnen. Met behulp van optionele zwenkwielen is het mogelijk om een houten plantenbak eenvoudig verplaatsbaar te maken.

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties