Deze week is ons bedrijf iedere dag te zien in het RTL5 programma Online Gespot! Dit is een innovatief televisie-concept waar de wereld van webshops, online platformen, televisie en vloggers elkaar ontmoeten en versterken. Online marketing in een nieuw jasje waarin artikelen en diensten die consumenten via internet kunnen kopen op een vernieuwende wijze onder de aandacht worden gebracht. Het programma is van maandag t/m vrijdag te zien op RTL5 tussen 07:30 - 08:00 uur.

Heeft u het programma gemist? Het filmpje over ons is ook hier te bekijken:


De beste kwaliteit voor uw tuin

In het RTL5 programma Online Gespot zijn onze producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin te zien. Dit zijn duurzame producten van hoge kwaliteit waar u lange tijd plezier van heeft. Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij streven er naar om ons assortiment continu te verbeteren. Bij ons vindt u altijd wel een passend product om uw buitenruimte uniek en sfeervoller te maken. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan houten tuinmeubelen, plantenbakken, waterornamenten, tuinborders en design buitenverlichting. Daarnaast vindt u bij ons ook diverse tuinverzorgingsproducten voor een mooie en vitale tuin. Indien u op zoek bent naar een maatwerk tuinmeubel of plantenbak kunt u ook bij ons terecht. U kunt zelf de afmetingen bepalen die het beste aansluiten bij uw wensen en tuin.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
      17-05-2019 10:35     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.