Het voorjaar komt er weer aan. De tijd om lekker buiten te zitten en te genieten van de zon. Veel mensen maken daarom nu al plannen om hun tuin, terras of balkon weer opnieuw in te richten. Daarbij kan een mooie tafel voor buiten natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben ons aanbod aan houten tuintafels flink uitgebreid. Deze opvallende tafels worden handgemaakt en zijn geheel naar wens op maat te krijgen.

Tuintafel industrieel

Buitenlucht is gezond voor de mens en veel mensen vinden het daarom ook fijn om tijdens het voorjaar en de zomer lekker buiten te zitten. Dankzij de warme zomers zitten we ook vaker in de tuin. Een belangrijk onderdeel van de tuin is natuurlijk de tuintafel waaraan je met familie en vrienden buiten lekker kunt genieten. Een tafel moet goed aanvoelen en moet van goede kwaliteit zijn. Je maakt namelijk ook veel gebruik van een tafel als je buiten bent. Je moet er fijn aan kunnen zitten om te eten, gezellig een drankje te doen en een leuk bordspel of kaartspel kan natuurlijk ook niet ontbreken. Een tuintafel wordt dan ook gezien als een verlengstuk van de binnenmeubels en daarom is het belangrijk dat hier veel aandacht aan besteed wordt. Wij richten ons op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Omdat een houten tuintafel geheel naar wens gemaakt kan worden hebben wij altijd wel een passende oplossing voor jouw tuin.

Natuurlijke uitstraling van hout en staal

Of je nu een tuin met een moderne of een landelijke uitstraling hebt, een houten tafel met een stalen onderstel is een aanwinst voor veel tuinen. Naast een mooie uitstraling speelt de kwaliteit van een houten tuintafel natuurlijk ook een grote rol. Een tafel van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur vakmanschap. Geen massaproductie tafels, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Deze nadruk op vakwerk zie je ook duidelijk terug in de details en afwerking van de tafel. Door het gebruik van staal krijgt een houten tuintafel een stoer en industrieel karakter. Omdat de stalen onderstellen in diverse kleuren verkrijgbaar zijn kun je de tafel goed afstemmen op de rest van je tuin. Als de voorkeur uitgaat naar een tafel met houten poten is dat ook altijd bespreekbaar.

Maatwerk tuintafel

Tafel voor een balkon

Tegenwoordig heeft niet iedereen een grote tuin of terras. Wij krijgen daarom steeds vaker het verzoek om een maatwerk tafel voor een balkon of dakterras te maken. Op onze website staan al enkele afmetingen vermeld, maar het is geen probleem om de tafels op een balkon af te stemmen. Zo houd je nog ruimte over om vrij rondom de tafel te bewegen en er ook nog stoelen bij te plaatsen. Als je liever een bijpassende bank hebt die onder de tafel geschoven kan worden is dat geen probleem. Door de maatwerk oplossingen kun je zelfs met beperkte ruimte nog sfeervolle tuinmeubels op een balkon of dakterras kwijt.

Bijpassende houten plantenbakken

Een tuin die mooi onderhouden is en er mooi bij ligt, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Een mooie tuintafel is daarbij vaak een centraal punt in de tuin. Door een bijpassende houten plantenbak erbij te zetten krijgt een tuin meer eenheid in dezelfde houtstijl. Wij maken zowel tuintafels als plantenbakken van douglas, eiken of bankirai hardhout. Zo kun je altijd nog een vierkante of rechthoekige plantenbak kiezen die aansluit op de tuintafel. Wij informeren je graag over de mogelijkheden van een maatwerk tafel of plantenbak en op afspraak ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats in Waalwijk.
      22-03-2019 16:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.