Een tuin is er niet alleen om van te genieten, maar moet ook onderhouden worden. Want een goede tuinverzorging stimuleert de groei en zorgt voor een mooie en vitale tuin. Daarom bieden we u een grote collectie onderhoudsgereedschap zoals grasmaaiers, heggenscharen en bladblazers. En als men denkt aan gereedschap voor de toekomst wordt er steeds vaker voor duurzaam accu gereedschap gekozen. Bij ons kunt u terecht voor accu gereedschap met dezelfde kracht als benzine maar zonder de uitstoot, de herrie en de walm. Kwaliteitsmachines waar je jarenlang plezier hebt. En niet alleen voor de aankoop kunt u bij ons terecht, er is ook een werkplaats voor als een apparaat onderhouden moet worden.

EGO accu gereedschap

EGO accu gereedschap

Er zijn verschillende soorten tuingereedschap verkrijgbaar. De ene loopt op benzine, de ander is elektrisch aangedreven met een snoer en er zijn ook producten met een accu. De wereld verandert snel en de maatschappij wil af van fossiele brandstoffen. Daarom stapt men massaal over op schonere, groenere energie en wordt het gebruik van bijvoorbeeld een accu grasmaaier of accu grastrimmer steeds populairder. Wij leveren onderhoudsgereedschap van het merk EGO. Deze machines zijn krachtig een zeer onderhoudsvriendelijk. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor EGO accu gereedschap:

Kostenbesparing
Ten eerste zijn er kostenbesparingen op lange termijn. De investering van accu gereedschap ligt iets hoger dan bij een benzinemotor, maar in de loop der tijd ligt het rendement op deze investering veel hoger. Dankzij de lagere gebruiks- en onderhoudskosten zorgt de overstap op accu gereedschap uiteindelijk voor flinke kostenbesparingen.

Beter voor het milieu
Naast de kostenbesparingen op lange termijn is accu gereedschap ook veel beter voor het milieu. Tijdens het gebruik komen er namelijk geen uitlaatgassen vrij en hiermee draagt u een steentje bij aan het milieu.

Gebruiksvriendelijk
Accu gereedschap heeft een soepele elektrische motor en minder bewegende onderdelen, waardoor ze met een laag trillingsniveau werken. Daarom trillen deze apparaten een stuk minder dan traditioneel benzinegereedschap.

Minder lawaai
Gereedschap aangedreven door een accu is veel stiller dan alternatieven op benzine. Hierdoor is het risico op gehoorbeschadiging, vooral op de lange termijn, veel beperkter. Ook worden omwonenden minder geconfronteerd met het lawaai, waardoor er minder irritaties over geluidsoverlast ontstaan.
      19-07-2019 10:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.