Vandaag hebben we weer enkele maatwerk tuinmeubelen mogen afleveren. Deze tafel is gemaakt van massief hardhout en staat op twee stalen X poten. De klant wilde bij de tafel ook twee bijpassende banken, waarvan één met rugleuning. De tafel is 220 cm lang en 80 cm breed. De bank heeft een lengte van 180 cm zodat deze nog onder de tafel kan schuiven.

Tuinmeubelen

Houten tuinmeubel

Dankzij de warme zomers zitten we vaker in de tuin. Een belangrijk onderdeel van de tuin is natuurlijk een tuinmeubel waarvan je buiten lekker kunt genieten. Een tafel of bank moet daarom goed aanvoelen en van goede kwaliteit zijn. U maakt namelijk ook veel gebruik van deze meubelen als u buiten bent. Wij richten ons op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Omdat een houten tuinmeubel geheel naar wens gemaakt kan worden hebben we altijd wel een passende oplossing voor uw tuin. Een tafel of bank van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur vakmanschap. Geen massaproductie tuinmeubelen, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Deze nadruk op vakwerk ziet u ook duidelijk terug in de details en afwerking van de tuinmeubel.

Tuinmeubel op maat

Tuinmeubel op maat

Door het gebruik van een stalen onderstel krijgt een houten tuinmeubel een stoer en industrieel karakter. Het onderstel heeft een hamerslag lak in de kleuren zwart, antraciet, wit of transparant. Dit is een lak waarbij het oppervlak enigszins op een gehamerd oppervlak lijkt. Omdat de stalen onderstellen in diverse kleuren verkrijgbaar zijn kunt u de tafel goed afstemmen op de rest van uw tuin. Als de voorkeur uitgaat naar een tuinmeubel met houten poten is dat ook altijd bespreekbaar. Een tuinmeubel maken we van verschillende houtsoorten en door het gebruik van de beste materialen staan onze tuinmeubelen garant voor jarenlang plezier. Komt u de gewenste afmeting of kleur niet tegen op onze site? Bij ons kunt u ook terecht voor een houten tuinmeubel op maat. Zo heeft bijvoorbeeld niet iedereen een grote tuin of terras. Daarom krijgen wij steeds vaker het verzoek om een tuinmeubel op maat voor een klein terras of balkon te maken. Op onze website staan al enkele afmetingen vermeld, maar het is geen probleem om een tuinmeubel op uw tuin of balkon af te stemmen. Wij maken graag voor u een tuinmeubel op maat met een hoge kwaliteit voor jaren plezier!
      15-06-2019 16:52     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.