Vorige week is onze tuinbank aangeboden aan de Delftse Mijnbouwkundige Vereniging vanwege het 50 jarig bestaan van de Barbaraborrel. Sinds 1969 houden de leden van de Mijnbouwkundige Vereniging hier elke eerste vrijdag van de maand hun Barbara Borrel ter ere van Heilige Barbara, de beschermheilige van alle Mijnbouwers. Deze bank heet nu de Barbarabank en is aangeboden door Oud-Beheerders en Vrienden van het sociëteit-café ‘Het Noorden’ ter ere van deze 50 jaar oude traditie.

Tuinbank

Houten tuinbank

Het geschenk aan de Delftse Mijnbouwkundige Vereniging was een tuinbank in het model TW Breda. Dit is een industriële tuinbank van duurzaam 28 mm hardhout in combinatie met staal. De poten zijn voorzien van kunststof doppen. Het stalen onderstel heeft een kokerprofiel van 60 x 60 mm met een hamerslag lak. Dit is een lak waarbij het oppervlak enigszins op een gehamerd oppervlak lijkt. Hamerslag is waterafstotend en weersbestendig, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. Een houten tuinbank maken we van verschillende houtsoorten en door het gebruik van de beste materialen staan onze tuinbanken garant voor jarenlang plezier. Komt u de gewenste afmeting of kleur niet tegen op onze site? Bij ons kunt u ook terecht voor een houten tuinbank op maat.

Tuinbank als geschenk

Bijpassende tuintafel

Bent u op zoek naar een houten tuintafel die goed bij een houten tuinbank past? Ook onze tuintafels maken wij helemaal naar uw wens. De TW Breda tuinbank wordt vaak gecombineerd met een TW Breda of een TW Amsterdam tuintafel. Kiest u voor één van onze tafels, dan kiest u voor pure Nederlandse ambacht en voor een product waar u jarenlang plezier van heeft. Net als de tuinbanken hebben onze tafels ook een stalen onderstel met een hamerslag lak. Een houten tuintafel is op aanvraag ook volledig van hout te maken. Wij werken onder andere met douglas, eiken en bankirai. Zo kunt u een houtsoort kiezen die het beste aansluit bij uw tuin.

Houten tuinbank
      15-06-2019 15:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.