Trapzz tuinmeubelen

Heerlijk genieten van de zon en buiten ontspannen aan onze nieuwe Trapzz bank en tafel! Deze unieke hardhouten bank en tafel zijn uitgevoerd met verschillende trapezium poten die perfect op elkaar aansluiten. Dankzij het kwalitatieve FSC Cumaru hardhout en het gepoedercoat stalen frame hebben deze trapezium tuinmeubelen een zeer robuuste en stijlvolle uitstraling.

De industriële uitstraling zorgt voor een blikvanger in uw tuin en door het gebruik van de beste materialen zijn dit tuinmeubelen voor jaren plezier!

Trapezium tuinmeubel

trapezium tuinmeubelen

Houtsoort
De Trapzz tuinmeubelen worden gemaakt van Cumaru hardhout. Deze houtsoort voelt enigszins olieachtig aan. Wanneer het hout vers is heeft het een zwakke vanillegeur en smaakt het naar olie. Het kernhout en spint van Cumaru zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden. Het spint is namelijk lichtgeel, het kernhout geelbruin tot roodbruin, meestal met geelrode aderen. Cumaru heeft kwaliteitsklasse categorie 3/tropisch/NEN 5493 en is ingedeeld in sterkteklasse D60 (NEN-EN 338). Deze houtsoort wordt o.a. toegepast bij zware duurzame constructies, brug- en steigerdekken, vrachtwagenvloeren, straatmeubilair en buitenbetimmeringen. In de landen van herkomst wordt het hardhout gebruikt voor kapblokken en slaghout. Cumaru hardhout is zeer duurzaam. Het heeft een hoge weerstand tegen schimmels (klasse 1) en biedt de volgende weerstand tegen dierlijke organismen: Termieten klasse D (spint en kernhout zeer duurzaam), Anobium klasse D (houtwormkever), Hylotrupes klasse D (huisboktor).

Tuintafels en tuinbanken
De tuinmeubelen van Tuinwaardig worden gemaakt uit duurzaam hout met verzinkt of gepoedercoat staal. Door het gebruik van staal krijgen de houten buitenmeubels een stoer en stijlvol karakter. Onze tuinmeubelen zijn onderhoudsvriendelijk en staan daarom garant voor jarenlang plezier. Tuintafels en tuinbanken zijn leverbaar in de uitvoeringen: Douglashout, Cumaru hardhout of Meranti hardhout.

Maatwerk
De trapezium tuinbank en trapezium tuintafel zijn leverbaar in verschillende afmetingen. Zoekt u een ander model of afmeting? Stuur ons een berichtje en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties