Positieve reacties op onze houten tuintafel

Vandaag ontvingen we een foto van een tevreden klant uit Rotterdam. Het evenementenbureau Bureau Vermaeck heeft sinds vorige week deze houten tafel met stalen frame staan. Leuk om te horen dat de tafel goed bevalt en dat er positieve reacties op komen!

Bureau Vermaeck ontwikkelt concepten en organiseert evenement in en voor de stad Rotterdam. Voor het kantoor hadden ze een tafel besteld met douglas houten planken. Dit hout is bevestigd aan een gepoedercoat stalen tafelframe in de kleur RAL9005 gitzwart.

houten tuintafel

TW Terre Tuintafel
De tuinmeubelen van Tuinwaardig worden gemaakt uit duurzaam hout met verzinkt of gepoedercoat staal. Door het gebruik van staal krijgen de houten buitenmeubels een stoer en stijlvol karakter. Onze tuinmeubelen zijn onderhoudsvriendelijk en staan daarom garant voor jarenlang plezier. De robuuste TW TERRE tuintafel is gemaakt van douglashout met staal. Het tafelblad bestaat uit vlak 28 mm geschaafde douglas planken bevestigd aan een gepoedercoat tafelframe met kokerprofiel 60 x 60 mm. Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De TW TERRE is een lange tuintafel waar u gemakkelijk met meerdere personen aan kunt zitten en fijn kunt genieten in uw tuin.

Maatwerk tafels
Deze tuintafel is leverbaar in verschillende afmetingen. Kunt u de afmetingen die u zoekt niet vinden? Dan gaan wij graag met u in overleg. U kunt namelijk bij ons een houten tuintafel op maat laten maken. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen over onze tuintafels of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties