Onze nieuwe corten look plantenbakken lijken te zijn gemaakt van geroest metaal, maar zijn vervaardigd uit een bijzondere mix van steen en glasvezel. Deze lichtgewicht plantenbakken hebben een roestige korrelige structuur die de plantenbakken een echte levendige corten uitstraling geeft. Dit is een plantenbak met een duurzame en tijdloze uitstraling die geweldig samen gaat met planten, bomen en bloemen. Met een speciale productie- en afwerkingstechniek zijn de plantenbakken licht van gewicht en hebben een warme roestuitstraling. Deze plantenbakken zijn bijna niet te onderscheiden van echt geroest metaal. De structuur van de corten look plantenbakken is niet krasvast, en daar is  bewust voor gekozen. Het is juist die roestige korrelige structuur die de plantenbakken een echt levendig corten uiterlijk geeft.

Plantenbak buiten roest

Corten look plantenbakken

Plantenbak buiten roest

Een corten look plantenbak heeft enkele voordelen ten opzichte van een plantenbak van staal. Ten eerste is de plantenbak bijna niet te onderscheiden van echt geroest metaal. Een corten look plantenbak hoeft niet eerst een tijd buiten te roesten en u krijgt geen roestvlekken op de tegels. Doordat de plantenbak gemaakt is van gemalen steen en glasvezel is deze lichtgewicht en makkelijk verplaatsbaar. Daarnaast is een corten look plantenbak ook voordeliger dan een stalen plantenbak.
Een corten look plantenbak is geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. Zo kunt u overal genieten van uw beplanting in een mooie roestkleurige plantenbak.

Tuinwaardig plantenbakken

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een groot assortiment aan plantenbakken. Wij vinden dat een tuin zijn waarde moet behouden en daarom leveren wij plantenbakken die gemaakt zijn van kwalitatieve en duurzame materialen. Bij ons vindt u verschillende plantenbakken gemaakt van de volgende materialen: hout, kunststof, fiberstone, natuursteen, gepoedercoat staal en cortenstaal. Kunt u het model of de afmetingen die u zoekt niet vinden? Dan gaan wij graag met u in overleg. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Heeft u nog vragen over de nieuwe corten look plantenbak of over één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
      14-02-2019 17:22     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.