Deze maand zijn we partner van bol.com geworden. Dit betekent dat veel van onze producten zoals ons accu gereedschap, mosschilderijen, waterornament en plantenbakken nu ook in de grootste online winkel van Nederland te vinden zijn.

Online tuin winkel
Via de website van bol.com zijn verschillende producten van ons verkrijgbaar. Zo komt u onder andere de volgende producten tegen:

Mosschilderijen
Groen is gezond voor de mens en met een mosschilderij kunt u nu een stukje natuur in huis halen. Een groen schilderij met mos is een lust voor het oog en hiermee krijgt u een opvallende groene eyecatcher in huis. Dit is een uniek kunstwerk aan de muur en bestaat uit verschillende soorten mos. Een mosschilderij is als een levend schilderij en het verveelt nooit. Dit kunstwerk is duurzaam, absorbeert geluid en verbetert de akoestiek. Een mosschilderij heeft geen water en daglicht nodig en is hierdoor onderhoudsvrij. Zo heeft u na het ophangen van het schilderij er geen werk meer aan. Een mosschilderij hoeft niet vochtig gehouden te worden, want op het schilderij zit gemummificeerd mos. Wij hebben het vocht in het natuurlijk mos vervangen door een milieuvriendelijke vloeistof om het mos voor lange tijd goed te behouden met zijn natuurlijke kleur en uitstraling.
Mosschilderij
Waterornamenten
De natuurlijke uitstraling en het stromende water van een Tuinwaardig waterornament creëert een rustgevende sfeer. Onze waterornamenten hebben een natuurlijke uitstraling met een sfeervolle verlichting, waardoor ze echte blikvangers zijn voor op het terras of in de tuin. De exclusieve waterornamenten zijn gemaakt uit een mengsel van gemalen steen en kunststof. Dit vormt een sterk, weersbestendig en kwalitatief hoogwaardig materiaal (polyresin). Vanuit een geïntegreerd waterreservoir wordt het water rondgepompt door middel van een bijgeleverde pomp. Het stromende water wordt prachtig verlicht met warm wit licht en doordat de ornamenten op zichzelf staan kunnen deze overal geplaatst worden. Laat u zichzelf verrassen door het rustgevende gevoel en geluid van het stromend water en maak van uw tuin een plek voor ontspanning en rust met één van onze sfeervolle ornamenten.

Waterornament

Plantenbakken
Iedere tuin is anders. De ene is strak of juist sfeervol, robuust of subtiel, donker of licht. Tuinwaardig heeft kwaliteit plantenbakken die passen bij elke uitstraling en de sfeer van uw tuin verhogen. Op de website van bol.com staan nu ook enkele kunststof plantenbakken van Tuinwaardig. Deze plantenbakken worden gemaakt van duurzame materialen en worden met veel aandacht geproduceerd. Dit ziet u ook terug in de details en afwerking van de plantenbak. Een kunststof plantenbak is bestand tegen weersinvloeden zoals zon en regen en is daarom uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Plantenbak
Accu gereedschap
Tuinwaardig heeft een groot aanbod aan duurzaam gereedschap uit de EGO collectie. Onze maatschappij verandert snel en wil af van fossiele brandstoffen. Daarom wordt er massaal overgestapt op schonere en groenere energie. Het gereedschap uit de EGO Power Plus serie levert evenveel vermogen als benzine, zonder de nadelen van benzine. Ze zijn eenvoudiger, schoner, trillen minder en zijn daarom comfortabeler in het gebruik. De krachtige lithiumhoudende accu is eenvoudig demonteerbaar en past op al het gereedschap uit de EGO Power Plus serie zoals de: accu bladblazer, accu kettingzaag, accu grasmaaier, accu grastrimmer en accu heggenschaar.

Ego accu
      13-03-2019 18:32     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.