Nieuwe houten tuintafels

Onze nieuwe collectie houten tuintafels staat online. Of u nu een tuin met een moderne of een landelijke uitstraling heeft, wij hebben voor iedere tuin een passende tafel. Door het gebruik van de beste materialen staan onze tuintafels garant voor jarenlang plezier.

Nieuw is de hardhouten tuintafel TW AREZZO met een uniek zwevend design. Het frame van deze hardhouten tuintafel wordt gemaakt van duurzaam staal met een poedercoating. Deze is leverbaar in diverse kleuren met een glans, mat of zandkorrelstructuur.

Wij hebben ons assortiment ook uitgebreid met twee nieuwe tuin bartafels. De TW LUCCA is een industriële bartafel opgebouwd uit een stevig douglashouten tafelblad. Het hout hebben wij gecombineerd met een stalen tafelframe voor een industrieel uiterlijk. Ook dit frame is leverbaar in diverse kleuren en structuren. De bartafel is daarnaast beschikbaar in een XL uitvoering voor een stoere en robuuste uitstraling. U kunt een bartafel buiten of binnen plaatsen en combineren met onze bijpassende barkrukken van douglashout. Deze barkrukken zijn verkrijgbaar met en zonder rugleuning.

Tuinwaardig levert unieke tuintafels gemaakt van douglashout, bilinga hardhout, meranti hardhout en cumaru hardhout. Komt u de gewenste afmeting niet tegen op onze website? Bij ons kunt u altijd terecht voor een houten tuintafel op maat.

Hardhouten tuintafel

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties