Geniet van stijlvolle maatwerk houten tuinmeubelen die we helemaal naar uw wens maken. Onze tuinmeubelen kenmerken zich door de hoge kwaliteit en pure Nederlandse ambacht. Hierdoor zijn dit duurzame producten waar u vele jaren plezier van heeft! Onze vernieuwde collectie houten tuinmeubelen is vanaf nu te zien op onze website. Voor onze nieuwe tuintafels en loungebanken werken wij met verschillende houtsoorten zoals douglas, bankirai of eiken. Deze tuinmeubelen worden handgemaakt en zijn daarom ook op maat verkrijgbaar. Onze houten tafels zijn nu standaard leverbaar met een stalen U,X,V of spinpoot met een hamerslag lak in de kleuren zwart, antraciet, wit of transparant. Dit is een lak waarbij het oppervlak enigszins op een gehamerd oppervlak lijkt. Hamerslag is waterafstotend en weersbestendig, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. De kleurencombinatie een houten tafelblad met een stalen onderstel zorgt voor een hele degelijke en industriële uitstraling. Door het gebruik van de beste materialen staan de maatwerk houten tuinmeubelen van Tuinwaardig garant voor kwaliteit van de bovenste plank.

Maatwerk houten tuinmeubelen

Maatwerk houten tuinmeubelen

Op onze site hebben we al enkele afmetingen vermeld. Komt u echter de gewenste afmeting of vorm niet tegen? Dan kunt u bij ons altijd terecht voor maatwerk houten tuinmeubelen. Deze worden speciaal voor u gemaakt en hierdoor kunt u ook afwijken van de genoemde afmetingen. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Neem hiervoor contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze maatwerk houten tuinmeubelen! Er zijn vele mogelijkheden en hierdoor wordt iedere tuinmeubel uniek. Samen met u bespreken wij graag uw wensen, om zo tot een mooie houten tuintafel of houten tuinbank te komen!

Maatwerk houten tuinmeubel

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over onze maatwerk houten tuinmeubelen of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Tuinmeubel op maat

Maatwerk tuintafel

      14-12-2018 11:48     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.