Kunststof plantenbakken

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met nieuwe kunststof plantenbakken. Ieder tuin is anders. De ene is strak of juist sfeervol, robuust of subtiel, donker of licht. Onze nieuwe plantenbakken zijn verkrijgbaar in diverse vormen en afmetingen. Daarmee hebben we altijd wel een passende kunststof plantenbak om de sfeer van uw buitenruimte te vergroten. Een kunststof plantenbak is bestand tegen weersinvloeden zoals zon en regen en is daarom uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Wij hebben voor u een uitgebreide selectie gemaakt van stijlvolle en kwalitatieve plantenbakken uit de bekende Capi en Vondom collectie. Deze kunststof plantenbakken worden met veel aandacht geproduceerd en zijn van alle gemakken voorzien.

De plantenbakken uit de Capi collectie zijn volledig handgemaakt. Door een speciale techniek zijn ze licht van gewicht en makkelijk verplaatsbaar. Capi plantenbakken en bloempotten hebben een isolatielaag die wortels in de zomer tegen de hitte en in de winter tegen de kou beschermen. Deze kunststof plantenbakken zijn zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Op onze site vindt u diverse bakken uit de Nature, Lux en Urban collectie.

De kunststof plantenbakken van het merk Vondom zijn te omschrijven in drie woorden: design, design en design! Vondom is een innovatief merk uit Spanje met vooruitstrevende ontwerpen. De plantenbakken zijn ontworpen door en voor iedereen die geniet van modern design en de nieuwste trends. Vondom werkt met verschillende topontwerpers zodat ze iedere keer weer met vernieuwende en opvallende designs kunnen komen. Het hoogwaardige kunststof is door en door gekleurd, om zichtbare beschadiging te voorkomen. De opvallende design plantenbakken zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

Bekijk hier ons nieuwe assortiment kunststof plantenbakken.

kunststof plantenbak

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties