Hardhouten plantenbakken

Steeds vaker kregen we aanvragen voor hardhouten plantenbakken in andere houtsoorten. Voor ons een reden om deze zomer onze collectie flink uit te breiden! Ook deze hardhouten plantenbakken staan voor kwaliteit en 100% Nederlands vakmanschap. Onze vakmensen letten op ieder detail en deze aandacht voor kwaliteit ziet u terug in de afwerking van de plantenbakken. Door het zwevend ontwerp kunnen de bakken aan de onderzijde goed ventileren, is er een goede waterafvoer en wordt de levensduur van het hardhout flink verlengd. Onze houten plantenbakken zijn standaard leverbaar in eiken, mahonie, angelim vermelho en red cedar hardhout. Op aanvraag maken wij voor u ook een plantenbak in douglashout, rustiek eiken of afrormosia (een uitstekend alternatief voor teak). Bent u benieuwd naar onze nieuwe plantenbakken? U bent op afspraak altijd van harte welkom in onze werkplaats in Waalwijk, waar u ook enkele demobakken kunt u bekijken.

Hardhouten plantenbak

Hardhouten plantenbak

Hardhouten plantenbak

Houten plantenbak

Hoge kwaliteit voor jaren plezier!
Plantenbakken zijn inzetbaar voor vele beplantingen en zijn ideaal om uw tuin een mooiere uitstraling te geven. De hardhouten plantenbakken van Tuinwaardig zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en daarom hebben we altijd wel een mooie hardhouten plantenbak passend bij uw tuin of terras. Iedere plantenbak wordt met zorg handgemaakt en door het gebruik van de beste materialen staan wij garant voor kwaliteit van de bovenste plank. Een hardhouten plantenbak is leverbaar in een vierkant of rechthoekig model en is ook verkrijgbaar met een mooie afgewerkte rand bovenop de bak. Komt u de gewenste afmeting niet tegen op onze site? Een maatwerk hardhouten plantenbak is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden. Wij begrijpen goed dat u eerst graag de materialen wilt zien en voelen voordat u een bestelling plaatst. Uiteraard bent u daarom ook van harte welkom in onze werkplaats voor het stellen van vragen. Hier kunt u het hardhout bekijken waar wij mee werken en wij voorzien u graag van een persoonlijk en deskundig advies. Onze werkplaats is daarom uitsluitend op afspraak geopend.

Hardhouten plantenbak voor buiten
Een hardhouten plantenbak is een ideaal product voor in de tuin of op uw terras. Met een hardhouten plantenbak kunt u vele kanten op. U kiest bijvoorbeeld voor een grote plantenbak als opvallende blikvanger of een kleine hardhouten plantenbak voor een balkon of om subtiel wat extra beplanting in uw tuin te plaatsen. Ongeacht welk formaat u kiest, een hardhouten plantenbak kunt u altijd gebruiken om in uw tuin bepaalde plekken te benadrukken. Door het plaatsen van meerdere hardhouten plantenbakken kunt u uw tuin of terras ook opdelen en een scheiding maken. Een hardhouten plantenbak kan het hele jaar door buiten staan en is geschikt voor ieder seizoen. Zo kunt u onze hardhouten plantenbak ook in de winter buiten laten staan. Heeft u een tuin met een landelijke, klassieke of moderne uitstraling? Door het gebruik van verschillende houtsoorten hebben wij altijd wel een hardhouten plantenbak passend bij uw tuin. Plantenbakken worden op bestelling voor u gemaakt en wij bezorgen bij u thuis. Maar natuurlijk kunt u uw plantenbak ook zelf ophalen, hiermee bespaart u de transportkosten en heeft u de hardhouten plantenbak nog eerder.

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties