Groene blikvanger in huis

Met een mosschilderij van Tuinwaardig haalt u een stukje natuur in huis. Dit schilderij is duurzaam, absorbeert geluid en verbetert de akoestiek. Ons mosschilderij heeft geen water en daglicht nodig en is hierdoor onderhoudsvrij. Zo heeft u na het ophangen van het schilderij er geen werk meer aan. Een mosschilderij hoeft niet vochtig gehouden te worden, want op het schilderij zit gemummificeerd mos. Wij hebben het vocht in het natuurlijk mos vervangen door een milieuvriendelijke vloeistof om het mos voor lange tijd goed te behouden met zijn natuurlijke kleur en uitstraling. De lijsten zijn verkrijgbaar in de formaten 50x50, 70x70 en 100x50 cm. Deze zijn uitgevoerd in de volgende materialen: naturecast, polystone en metaal. Een lijst van naturecast is 100% handgemaakt en vervaardigd uit bosrestanten. De naturecast lijsten zijn biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Een lijst van polystone is een lijst uit een mengsel van kunststof met gemalen steen. Deze combinatie geeft een natuurlijke, robuuste uitstraling en tegelijkertijd heeft de mosschilderij een verrassend licht gewicht. Een metalen lijst is een stevige lijst die helemaal past bij de modernere interieurs. Een schilderij met een metalen lijst is verkrijgbaar met een brede lijst, smalle lijst en ook in de kleuren grijs of wit. In ieder ontwerp kunt u een vaste verhouding platmos en bolmos kiezen. Op onze site hebben we de populairste afmetingen vermeld. Maar bij ons kunt u ook terecht voor een groene blikvanger op maat! Laat u zichzelf verrassen door de vele mogelijkheden van een mosschilderij. Zo kunt u zelf de afmeting van het schilderij en de hoeveelheid platmos en bolmos bepalen. Alles naar uw wens en passend bij uw interieur.

groene blikvanger

Voordelen van groene blikvanger in huis

Groen heeft een belangrijke mentale invloed op mensen. Natuurlijk groen zorgt ervoor dat u zich ontspannen voelt en daarom heeft leven en werken in een ruimte met groen een goede invloed op uw gezondheid. Een mosschilderij is een gemakkelijke oplossing om een stukje natuur in uw woning te krijgen en kan op ieder gewenste plek worden opgehangen. Zelfs in kamers waar weinig daglicht aanwezig is. Maar er zijn meer voordelen om te kiezen voor een mosschilderij:

- Sfeervolle blikvanger
- Neemt weinig ruimte in beslag
- Absorbeert geluid en betere akoestiek
- Duurzaam product
- Natuurlijk mos
- Groen geeft een ontspannen gevoel
- Onderhoudsvriendelijk
- Geen daglicht en water nodig
- Altijd wel een passende lijst voor uw woning
- Verkrijgbaar in verschillende mosverhoudingen

mosschilderij

Huiswaardig

Heeft u een nieuwe woning of gaat u uw huis helemaal opnieuw inrichten? Een huis inrichten is vaak een leuke onderneming. U kunt zoeken naar de best passende eettafel, decoratie artikelen of accessoires. Bij Tuinwaardig vindt u in onze Huiswaardig collectie veel producten voor een natuurlijke huisinrichting, zoals robuuste en duurzame houten eettafels voor binnen. Deze tafels maken wij met de hand op maat en hierdoor kunt u zelf de grootte van de tafel bepalen, zodat deze naadloos aansluit bij uw wensen en uw huis. Daarnaast vindt u bij ons ook diverse kunstplanten en kunstbloemen voor een natuurlijke en sfeervolle inrichting van uw interieur. Deze zijn onderhoudsvrij en hebben een natuurgetrouwe uitstraling doordat wij natuurlijke stammen hebben toegepast. De planten zijn perfect te combineren met onze selectie plantenbakken voor binnen. Deze bakken worden gemaakt van verschillende duurzame materialen en zijn uitermate geschikt om binnen te plaatsen. Maak uw natuurlijke huisinrichting compleet met een uniek mosschilderij. Deze groene blikvanger is net als een levend schilderij en hiermee haalt u een stukje natuur naar uw woning.

mos schilderij

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties