Een mosschilderij is een mooie manier om een stukje natuur in huis te halen. Dit is een uniek kunstwerk dat uit verschillende soorten mos bestaat. Een mosschilderij is als een levend schilderij en het verveelt nooit. Dit stukje groen aan de muur is duurzaam, absorbeert geluid en verbetert de akoestiek in de ruimte. Hieronder staan enkele foto’s van mosschilderijen die wij onlangs hebben mogen leveren bij onze klanten. Vooral in trek waren de mosschilderijen met een naturecast lijst. Deze lijst is volledig gemaakt uit bosrestanten en sluit mooi aan op de natuurlijke uitstraling van het mos.

Groen aan de muur

Mosschilderij

Onderhoudsvriendelijk mosschilderij

Een mosschilderij heeft geen water en daglicht nodig en is hierdoor onderhoudsvrij. Zo heeft u na het ophangen van het schilderij er geen werk meer aan. Dit schilderij hoeft niet vochtig gehouden te worden, want op het schilderij zit gemummificeerd mos. Wij hebben het vocht in het natuurlijk mos vervangen door een milieuvriendelijke vloeistof om het mos voor lange tijd goed te behouden met zijn natuurlijke kleur en uitstraling.

Mosschilderijen

Groen aan de muur

Een mosschilderij tilt uw ruimte naar een hoger niveau, of u nu een landelijke of moderne inrichting heeft, wij hebben altijd wel een passende lijst voor uw schilderij. Heeft u ook interesse in een groene blikvanger voor aan de muur? Maak een keuze uit verschillende lijsten: naturecast, polystone en metaal. In ieder ontwerp kunt u een vaste verhouding platmos en bolmos kiezen. Op iedere productpagina kunt u kiezen tussen de volgende verhoudingen: 30% bolmos en 70% platmos of 50% bolmos en 50% platmos. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoe u uw mosschilderij opgevuld wilt hebben. Op onze site hebben we de populairste afmetingen vermeld. Maar bij ons kunt u ook terecht voor een mosschilderij op maat! Laat u zichzelf verrassen door de vele mogelijkheden van een mosschilderij. U kunt zelf de afmeting van het schilderij en de hoeveelheid platmos en bolmos bepalen. Zo krijgt u wat meer groen aan de muur dat volledig naar uw wens is en passend bij uw interieur.

Mos schilderij
      17-04-2019 09:54     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.