Fiscaal voordeel lithiumhoudende accu

Bent u hovenier of groenvoorziener? Dan kunt u financieel profiteren van uw aankoop van onze lithiumhoudende accu's. Schakel daarom nu over naar milieuvriendelijk en stiller handgereedschap. Sinds 1 januari 2018 staat elektrisch gereedschap op de MIA lijst. Dit is een lijst met subsidies op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers. Voor u betekent dit een netto fiscaal voordeel van ongeveer 7% op de aanschaf van onze duurzame EGO accu's. Deze krachtige accu's zijn te gebruiken op al ons gereedschap uit de EGO serie zoals de accu bladblazer, accu kettingzaag, accu grasmaaier, accu grastrimmer en accu heggenschaar.

Milieu Investerings Aftrek
Branchevereniging VHG is erin geslaagd om de aanschaf van lithiumhoudende accu’s in elektrisch gereedschap voor hoveniers en groenvoorzieners op de MIA-lijst te krijgen. De regeling bestond al voor bouw- en sloopbedrijven, maar hoveniers en groenvoorzieners konden geen beroep doen op dit fiscale voordeel. MIA staat voor Milieu Investerings Aftrek. Dit is een lijst met subsidies op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers. Lithiumhoudende accu's in gereedschap zijn een voorbeeld van deze milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen.

Fiscaal voordeel
Financieel is er een netto fiscaal voordeel van ongeveer 7% op de aanschaf te halen. Voor de fiscale regeling voor lithiumhoudende accu’s geldt een minimum meldingsbedrag van € 2.500,-. Bij bijvoorbeeld een prijs van € 250,- per accu worden ten minste tien accu’s tegelijk aangeschaft en gemeld. Deze regeling maakt het voor u als hovenier aantrekkelijker om over te schakelen naar milieuvriendelijk en stiller handgereedschap.
Bron: VHG

EGO accu gereedschap
Tuinwaardig heeft een groot aanbod aan duurzaam gereedschap uit de EGO collectie. Onze maatschappij verandert snel en wil af van fossiele brandstoffen. Daarom wordt er massaal overgestapt op schonere en groenere energie.
 


Één accu voor al uw apparaten
De krachtige lithiumhoudende accu is eenvoudig demonteerbaar en past op al het gereedschap uit de EGO Power Plus serie zoals de: accu bladblazer, accu kettingzaag, accu grasmaaier, accu grastrimmer en accu heggenschaar.

Het gereedschap uit de EGO serie levert evenveel vermogen als benzine, zonder de nadelen van benzine. Ze zijn eenvoudiger, schoner, trillen minder en zijn daarom comfortabeler in het gebruik.

De toonaangevende Arc Lithium 56V-accutechnologie van EGO tilt de prestaties naar een geheel nieuw niveau en biedt u het betrouwbare vermogen dat u nodig heeft om door te blijven werken tot de klus is geklaard. Het EGO gereedschap is prettig in het gebruik en biedt ultiem gemak met accu's die het lang volhouden en snel zijn op te laden. U hoeft niet meer naar het benzinestation voor brandstof en hoeft ook geen licht ontvlambare vloeistoffen meer te bewaren.

De EGO Power Plus Lithium 56V-accu is helemaal opnieuw ontworpen om dezelfde prestaties te leveren als benzine en heeft een innovatief ontwerp om de accu maximaal te koelen. In tegenstelling tot conventionele accu's in de vorm van een baksteen waarbij de accucellen zijn samengepakt, oververhit raken en zichzelf uitschakelen, wordt de warmte dankzij het unieke boogvormige ontwerp veel effectiever verspreid. Er is geen enkele andere accu zoals deze unieke accu met gepatenteerde Arc Lithium-technologie. Daarom presteert deze ook als geen enkele andere accu.

Kostenbesparingen
Dankzij de lagere gebruiks- en onderhoudskosten zorgt de overstap op ons EGO gereedschap ook nog eens voor kostenbesparingen op de lange termijn. Bovendien zijn er geen uitlaatgassen tijdens het gebruik, waardoor u uw steentje bijdraagt aan het milieu.

Gebruiksvriendelijk en stiller
Wie regelmatig elektrisch handgereedschap gebruikt, krijgt te maken met het risico van HAVS, ofwel hand-arm vibratiesyndroom. Deze aandoening wordt ook wel omschreven als 'witte (dode) vingers' en veroorzaakt pijnlijke aandoeningen van de aderen, zenuwen en gewrichten die tot arbeidsongeschiktheid kunnen leiden. HAVS kan echter worden voorkomen. Eén manier om dit te vermijden, is gereedschap te kiezen dat minder trilt dan traditioneel benzinegereedschap, zoals de EGO Power Plus producten. De EGO bladblazer, EGO heggenschaar, EGO grastrimmer, EGO grasmaaier en EGO kettingzaag hebben allemaal een soepele elektrische motor en minder bewegende onderdelen, waardoor ze allemaal met een laag trillingsniveau werken dat vaak onder de hoogste grenswaarde voor blootstelling van 2,5 m/s2 en ver onder de grenswaarde ligt. Het EGO gereedschap met een lithiumhoudende accu is daarnaast ook veel stiller dan alternatieven op benzine, zodat het risico op gehoorbeschadiging, vooral op de lange termijn, beperkt is.

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties