Een tuin met fiberstone plantenbakken

Deze klant heeft haar tuin ingericht met 9 van onze fiberstone plantenbakken. Deze bakken zijn gemaakt uit een mengsel van glasvezel versterkt met steengruis. Hierdoor hebben ze een natuurlijke uitstraling en zijn ze verrassend licht van gewicht. Een mooi alternatief voor zware stenen of betonnen plantenbakken!

Fiberstone plantenbakken

Fiberstone plantenbak

Vierkante plantenbak

Bij Tuinwaardig vindt u een uitgebreid assortiment aan fiberstone plantenbakken van het Nederlandse merk Pottery Pots. In deze tuin zijn vierkante plantenbakken geplaatst in de afmetingen 60 x 60 x 60 cm (model: Block). Het gebruik van fiberstone maakt de plantenbak geschikt om zowel binnen- als buiten te plaatsen. Een fiberstone plantenbak is heel herkenbaar door zijn natuurlijke afwerking en hoge kwaliteit. Deze plantenbak vergt weinig onderhoud en door het gebruik van de beste materialen is dit een bak die jaren meegaat. Wij hebben fiberstone plantenbakken leverbaar in een uitgebreid scala aan afmetingen, van klein tot aan de grote jumbo uitvoeringen. Dankzij het uitgebreid aanbod aan maten en vormen hebben we voor u altijd een plantenbak passend bij uw wensen.

Andere materialen
Naast een fiberstone plantenbak hebben wij voor u een groot aanbod aan stijlvolle plantenbakken in diverse materialen en afmetingen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een houten plantenbak. Deze duurzame plantenbak van hardhout is ideaal om uw tuin een mooiere uitstraling te geven. Met behulp van optionele zwenkwielen maken wij de bak eenvoudig verplaatsbaar. Daarnaast vindt u bij ons ook unieke modulaire plantenbakken. Deze bakken van cortenstaal en staal met poedercoating zijn zo ontworpen dat u ze zelf kunt samenstellen aan de hand van de leverbare formaten. Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid. Ook hebben wij plantenbakken gemaakt van cortenstaal, kunststof en natuursteen. Bekijk ze allemaal hier: plantenbak

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties