Onze buitenmeubelen worden handgemaakt en zijn geheel naar wens op maat te krijgen. Hier zijn een paar voorbeelden van tafels en banken die we in de afgelopen maanden mochten maken.

Buitentafel op maat

Passende oplossing voor uw tuin

Dankzij de warme zomers zitten we vaker in de tuin. Een belangrijk onderdeel van de tuin is natuurlijk een buitentafel of buitenbank waarvan u lekker kunt genieten. Een buitenmeubel moet daarom goed aanvoelen en van goede kwaliteit zijn. Een meubel van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur vakmanschap. Omdat een buitentafel of buitenbank op maat wordt gemaakt hebben we altijd wel een passende oplossing voor uw tuin.

Buitenbank op maat

Industrieel karakter

Door het gebruik van een stalen onderstel krijgt een houten buitentafel of buitenbank een stoer en industrieel karakter. Het onderstel heeft een hamerslag lak in de kleuren zwart, antraciet, wit of transparant. Dit is een lak waarbij het oppervlak enigszins op een gehamerd oppervlak lijkt. Omdat de stalen onderstellen in diverse kleuren verkrijgbaar zijn kunt u een meubel goed afstemmen op de rest van uw tuin. Als de voorkeur uitgaat naar een buitenmeubel met houten poten is dat ook altijd bespreekbaar.

Maatwerk buitentafel

Buitentafel of buitenbank op maat

Een buitenmeubel maken we van verschillende houtsoorten en door het gebruik van de beste materialen staat een meubel garant voor jarenlang plezier. Bij ons kunt u terecht voor een houten buitenbank of buitentafel op maat. Op onze website staan al enkele afmetingen vermeld, maar het is geen probleem om een buitenmeubel op uw tuin, terras of balkon af te stemmen. Wij maken graag voor u een buitenbank of buitentafel op maat met een hoge kwaliteit voor jaren plezier!

Maatwerk buitenbank

Duurzame producten

Buitenlucht is gezond voor de mens en veel mensen vinden het daarom ook fijn om tijdens het voorjaar en de zomer lekker buiten te zitten. U maakt dan ook veel gebruik van een tafel of bank als u buiten bent. U moet er fijn aan kunnen zitten om te eten of gezellig een drankje te doen. Een buitenmeubel wordt dan ook gezien als een verlengstuk van de binnenmeubelen en daarom is het belangrijk dat hier veel aandacht aan besteed wordt. Wij bespreken graag met u uw wensen om uw unieke buitentafel of buitenbank op maat te maken. Heeft u vragen over onze tuinmeubelen of over één van onze andere producten? Stuur ons een berichtje en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Buitenmeubel op maat
      09-08-2019 10:47     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.