Vandaag ontvingen wij enkele foto’s van een klant die onze hardhouten plantenbakken gebruikt voor een balkon afscheiding. Een hardhouten plantenbak zorgt voor meer privacy en heeft een mooie afgewerkte uitstraling. Vaak worden er balkonschermen geplaatst om een balkon afscheiding te maken. Een plantenbak is hiervoor ook een mooie oplossing en zo kunt u ook wat meer natuur op uw balkon krijgen. Niet iedereen heeft een grote tuin en er is geen standaard balkon. Daarom zijn onze plantenbakken op maat te maken, zodat deze perfect aansluiten bij de grootte van uw balkon. Plaats vervolgens enkele mooie coniferen of een haag in uw plantenbak om een natuurlijke balkon afscheiding te maken. Een houten plantenbak kan gebruikt worden voor vele beplantingen en geeft uw balkon een mooie uitstraling. Onze plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en daarom hebben wij altijd wel een mooie plantenbak voor een balkon afscheiding.

Balkon afscheiding

Balkonscheiding

Balkon plantenbak

Mahonie plantenbak

Een houten plantenbak van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en 100% Nederlands vakmanschap. Iedere plantenbak wordt met zorg handgemaakt en door het gebruik van de beste materialen staan wij garant voor een stevig en duurzaam product, dat ook vele jaren mee moet gaan. De plantenbakken op de foto’s zijn gemaakt van mahonie hardhout. Dit is een mooie en stabiele houtsoort dat zeer geschikt is voor meubels en plantenbakken. Het hardhout heeft een warme roodbruine kleur met soms een violetachtige tint. Mahoniehout verkleurt door de invloed van het zonlicht en verliest zijn rode tint gedeeltelijk en onbehandeld gaat het mahoniehout geleidelijk aan vergrijzen. Als de plantenbakken gebruikt worden als balkon afscheiding, adviseren wij u om deze regelmatig te behandelen met een olie. Hiermee voorkomt u verkleuring van het hardhout en verlengt u de levensduur van de bakken.

Balkon afscheiding op maat

Onze hardhouten plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar worden speciaal voor u gemaakt. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en balkon. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het hardhout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een balkon afscheiding voor u kunnen maken.

      12-10-2018 14:13     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.