Accu kettingzaag promotiekit

De krachtige EGO accu kettingzagen kunnen zelfs de zwaarste klussen aan. Boomstronken, houtblokken, takken... niets is te veel. De EGO accu kettingzagen behoren tot de krachtigste oplaadbare producten in hun soort met meer vermogen dan de meest verkochte accu's op de markt. Deze accu kettingzaag levert de prestaties van een benzinemotor maar met minder lawaai en zonder gedoe en dampen. Een 14-duims as en ketting in combinatie met een hoog efficiënte motor waarborgen glad en snel zagen. Daarnaast verlengt de borstelloze motor de levensduur en gebruiksduur van de accu kettingzaag. Met onze oplaadbare kettingzaag kunt u snoerloos werken en dankzij de Arc Lithium 56V-accu heeft u zoveel vermogen dat u gedurende lange tijd kunt blijven zagen. De sterke 56V accu heeft 40% meer vermogen dan de meest verkochte 40V accu op de markt. Het aanschaffen van een EGO accu kettingzaag is daarom een investering die het meer dan waard is. U zult jarenlang plezier hebben van de kettingzaag!

EGO kettingzaag korting

Profiteer nu van korting op het EGO accu kettingzaag promotiekit. Hierin zit de EGO CS1401E kettingzaag, een 2.0 Ah accu en een 56V lader. De Arc Lithium accu is eenvoudig demonteerbaar en past op al het gereedschap uit de EGO serie. Hierdoor hoeft u maar één accu aan te schaffen voor al uw apparaten. Deze accu is te gebruiken voor de EGO bladblazer, kettingzaag, grasmaaier, grastrimmer en heggenschaar.

Kettingzaag korting

Eigenschappen van de EGO CS1401E kettingzaag

- Gewicht zonder accu: 3,7 kg
- Bladlengte: 35 cm
- Terugslagbeveiliging en elektrische rem: voor veilig en gecontroleerd werken
- Efficiënte borstelloze motor: voor meer vermogen en een langere gebruiksduur
- Oliekijkvenster: oliepeil is eenvoudig te controleren
- Automatisch smeersysteem: zorgt dat de ketting altijd vrij kan bewegen
- Ketting spannen zonder gereedschap: eenvoudig in te stellen en aan te passen
- Duurzame oregongeleider en ketting: voor superieure prestaties, keer op keer

Vragen over de kettingzaag?

De korting is alleen geldig op het promotiekit met de EGO CS1401E kettingzaag. Heeft u vragen over deze kettingzaag of over één van de andere producten in ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Tuinwaardig         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties