Bent u op zoek naar een bladblazer? Kies dan voor een bladblazer op accu. Deze is een stuk stiller maar net zo krachtig als een bladblazer met een benzinemotor. Profiteer nu van ons scherp geprijsde promotie aanbieding met daarin een EGO bladblazer inclusief accu en oplader!
 


Met een oplaadbare bladblazer kunt u snoerloos werken met dezelfde prestaties als een benzinemotor zonder lawaai, gedoe en walm. De lichtgewicht accu bladblazers worden aangedreven door een zeer efficiënte borstelloze motor. De apparaten combineren de technologie van een straalmotor met een grote pijpdiameter voor maximale luchtstroming. Met de variabele snelheidsfunctie houdt u de controle over uw werk. Geselecteerde modellen hebben ook een Turboboost-modus, die extra vermogen levert voor lastig te verplaatsen voorwerpen. Deze modus biedt meer vermogen dan de meeste bladblazers op benzine op de markt. Meer dan genoeg vermogen dus om zelfs de grootste klus te klaren.

Één accu voor al uw apparaten

De krachtige Arc Lithium Accu is eenvoudig demonteerbaar en past op al het gereedschap uit de EGO serie. Hierdoor hoeft u maar één accu aan te schaffen voor al uw apparaten. Deze is te gebruiken voor de EGO: bladblazer, kettingzaag, grasmaaier, grastrimmer en heggenschaar.

Fiscaal voordeel accu bladblazer

Bent u hovenier of groenvoorziener? Dan kunt u financieel profiteren van uw aankoop van onze lithiumhoudende accu's. Schakel daarom nu over naar milieuvriendelijk en stiller handgereedschap. Sinds 1 januari 2018 staat elektrisch gereedschap op de MIA lijst. Dit is een lijst met subsidies op milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen voor ondernemers. Voor u betekent dit een netto fiscaal voordeel van ongeveer 7% op de aanschaf van onze duurzame EGO accu's. Deze krachtige accu's zijn te gebruiken op al ons gereedschap uit de EGO serie.

Heeft u vragen over de accu bladblazer aanbieding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

      19-10-2018 09:09     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.