Onze unieke en landelijke houten meubels worden met de hand gemaakt. Hout is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Dit is een levendig product met een warm uiterlijk dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Een houten meubel is een belangrijk element om uw woning stijlvol in te richten. Bezoek eens onze werkplaats en showroom in Waalwijk en doe inspiratie op voor een houten meubel op maat. Of vraag eenvoudig een offerte aan via onze website. Er zijn vele mogelijkheden en hierdoor wordt ieder meubel uniek. Samen met u bespreken wij graag uw wensen voor een mooie houten meubel op maat!

Houten meubel op maat


Houten meubel op maat

Bent u op zoek naar een houten meubel voor uw woning? Wij hebben voor u een stijlvol vormgegeven meubel die we helemaal naar uw wens maken. Met een houten meubel op maat heeft u iets in huis wat niemand anders heeft. Onze houten meubels zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en door het gebruik van hoogwaardige materialen staan wij garant voor de beste kwaliteit. Een meubel van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur vakmanschap. Geen massaproductie meubelen, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Deze nadruk op vakwerk ziet u ook duidelijk terug in de details en afwerking van een houten meubel. Ieder meubel wordt met zorg handgemaakt en door het gebruik van de beste materialen staan wij garant voor een stevig en duurzaam product waar u jarenlang plezier van heeft.

Houten meubel

Natuurlijke uitstraling

Een meubel kan het middelpunt van de ruimte zijn, maar het kan ook simpelweg uw woning aanvullen. Omdat geen enkele boom hetzelfde is heeft hout een uniek karakter. Een houten meubel heeft daarom een natuurlijke uitstraling die nooit helemaal te voorspellen is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kenmerkende noesten en tekeningen in het hout. Doordat wij werken met een natuurproduct krijgt een houten meubel een tijdloze stijl dat meteen een fijne sfeer in uw woning geeft. Hout is een zeer sterk en duurzaam materiaal, waar u voor lange tijd plezier van heeft. Een houten meubel geeft uw woning een gezellig en warm gevoel en kan bovendien in iedere ruimte gebruikt worden.

Meubel hout

Huiswaardig collectie

Tuinwaardig is specialist in producten voor de inrichting en verzorging van de buitenruimte. Wij leveren maatwerk producten waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Naast ons assortiment voor de tuin hebben wij ook een uniek assortiment voor binnen. Deze maatwerk meubels en decoratie artikelen vindt u terug in onze Huiswaardig collectie. Dit is een uitgebreide productlijn die voortkomt uit onze ervaringen in de buitenruimte, waarmee wij ons grotendeels richten op een sfeervolle en natuurlijke huisinrichting. Vanzelfsprekend met dezelfde hoogstaande kwaliteitsproducten zoals u van ons gewend bent. Bij ons vindt u diverse meubels, schilderijen, kunstplanten en decoratie artikelen om uw huis een natuurlijke uitstraling te geven.

Meubel op maat

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een houten meubel op maat? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze werkplaats of showroom voor het stellen van vragen. In onze werkplaats kunt u het hout bekijken waar wij mee werken. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u eerst graag de materialen wilt zien en voelen voordat u een bestelling plaatst. Wij voorzien u daarom graag van een persoonlijk en deskundig advies. Onze werkplaats is daarom uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze werkplaats.

Vraag offerte aan

Maatwerk houten meubel  Maatwerk meubel