Grind ontstaat uit erosie van vaste gesteenten en wordt voor allerlei toepassingen gebruikt. De structuur van de korrels is fijner dan steen en grover dan zand. Hierdoor is grind een populaire grondsoort in tuinen en opritten. Bij Tuinwaardig heeft u de keuze uit siergrind met een warme bonte of een frisse witte kleur.

Grind wordt bij u thuis bezorgd in bigbags.


 


Bezig met laden...
visibility

Witte Grind - 8 tot 16 mm

Wit grind voor het afstrooien van paden en opritten

Op basis van offerte

Bekijk productkeyboard_arrow_right
visibility

Boerengrind - 8 tot 16 mm

Bont grind voor het afstrooien van paden en opritten

Op basis van offerte

Bekijk productkeyboard_arrow_right

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over het grind of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Tuinwaardig? Schrijf u dan snel in voor onze nieuwsbrief! U kunt zich inschrijven via onze website.

Tuinwaardig

Tuinwaardig is leverancier van premium producten voor de basis, inrichting en verzorging van uw tuin. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom leveren wij duurzame producten waar u lange tijd plezier van heeft. Voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij streven er naar om ons assortiment continu te verbeteren. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom vindt u bij ons duurzame producten waar u jarenlang van kunt genieten. Bij Tuinwaardig bent u aan het juiste adres voor plantenbakken, tuinmeubelen, producten voor de tuinverzorging, tuinverlichting en diverse grondsoorten.