Bloembak Bank

Bloembak bank op maat gemaakt van douglas of hardhout

Informeer naar levertijd
Bloembakken zijn inzetbaar voor vele beplantingen en zijn ideaal om uw tuin een mooie uitstraling te geven. U kunt een bloembak bijvoorbeeld vullen met een buxus of olijfboom. Sommigen kiezen er ook voor om een bak te vullen met mooie eenjarige planten. Door een bloembak te combineren met een bank maakt u eenvoudig een groene en natuurlijke zithoek. Onze maatwerk bloembak bank is verkrijgbaar in vele afmetingen en uitvoeringen en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Geen massaproductie bloembakken, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Door onze maatwerk mogelijkheden hebben wij voor u altijd wel een mooie bloembak bank geheel passend bij uw tuin!

Maatwerk bloembak bank
In het fotoalbum hebben we al enkele voorbeeld bloembak banken geplaatst. Een populaire uitvoering zijn twee bloembakken met een bank in het midden. Ook is het mogelijk om een houten haagbak met een bank te krijgen. Gaat de voorkeur uit naar een meer industriële uitstraling? Een bloembak bank in combinatie met staal is zeker ook bespreekbaar. Een bloembak bank wordt op bestelling voor u gemaakt. Hierdoor kunt u zelf de afmetingen bepalen die passen bij uw tuin, balkon of terras. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Vraag offerte aan

Houtsoorten
Het hout dat wij gebruiken voor een bloembak bank is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kan een bloembak bank het gehele jaar door buiten blijven staan. Wij werken onder andere met douglashout en hardhout. Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. Dit hout zal wat sneller verkleuren en kan onbehandeld blijven. Douglashout is duurzaam, maar heeft een kortere levensduur dan hardhout. Wilt u een bloembak bank met de hoogste kwaliteit? Dan adviseren wij u om te kiezen voor hardhout. Zowel douglashout als hardhout zijn natuurproducten en werken door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom nooit helemaal tegen te gaan. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Als u de originele kleur en structuur zoveel mogelijk wilt behouden adviseren wij om het hout vanaf het begin te onderhouden met een houtolie. Hiermee beschermt u het hout tegen weersinvloeden, zodat u nog langer van uw maatwerk bloembak bank kunt genieten!