Verlichting heeft vaak een praktische inslag. Vaak om het te bewandelen pad te verlichten en het is mooi als een bijzonder hoekje in de tuin beter wordt verlicht door de buitenverlichting. Bij ons vindt u unieke buitenverlichting die u nergens anders tegenkomt. Deze opvallende buitenlampen zijn ontworpen door Wietse Mélotte. In deze lampen heeft hij twee elementen van de natuur (licht en groen) met elkaar verbonden, zodat de verlichting een exclusief karakter krijgt. Zijn sfeervolle designs bestaan uit een combinatie van robuust beton, grove staalverbindingen en een stukje natuur. Door beplanting met verlichting te verbinden sieren zijn buitenlampen ook bij daglicht uw tuin. Het natuurlijke materiaal van de buitenlampen zorgt ervoor dat de lamp al straalt zonder dat er een lichtje schijnt. Als de warme gloed van de LED lamp gaat schijnen heeft dit effect op de gehele tuin!


 

Beplanting met verlichting

In samenwerking met een ontwerper Wietse Mélotte bieden wij u exclusieve buitenverlichting voor uw tuin of terras. Al van jongs af aan is hij gefascineerd door de combinatie van licht en natuurlijk groen. Oude bomen in de herfstzon, kleurrijke planten in stralend zonlicht of gewoon het gloeiende hout van een haardvuur. Het heeft hem geïnspireerd in het krijgen van een heldere visie voor buitenverlichting. Hij maakt verlichting waar deze twee elementen met elkaar verweven raken. Door beplanting met verlichting te verbinden krijgt u een echte eyecatcher in uw tuin. Deze creatie moet zowel overdag kunnen stralen in de tuin, als bij nacht een sfeervol en een uniek lichtpunt zijn. Deze innovatieve combinatie van verlichting met beplanting is uniek en geeft uw buitenruimte zowel overdag als 's avonds een bijzondere uitstraling.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen over de beplanting met verlichting van Tuinwaardig of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder! U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.