Polyscias Ming (POLMIN24110)

De Polyscias Ming is een aparte verschijning.

€ 46,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
De Ariala of Polyscias Ming heeft het fijnste blad van de Polysciassen. Fijn en groen gekruld. De Polyscias Ming heeft een struikachtige vorm. Een aanwinst voor jouw woonkamer.

Potgrootte: 24
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 100
Specificaties: Polyscias Ming; potmaat: 24, hoogte: 100 cm
Verzorgingstips: De Polyscias houdt van een vochtige grond. Geef daarom regelmatig water. Deze plant staat het liefst op een zonnige plek, zonder direct zonlicht. Laat de plant voor langere tijd op een plek staan.
Over de teler: Ammerlaan The Green Innovator heeft in Pijnacker al tientallen jaren een handelskwekerij met 6 hectare kassen met tropische groene planten. Er worden regelmatig nieuwe soorten aan het grote assortiment toegevoegd en nieuwe duurzame technieken zoals aardwarmte geïnstalleerd

Planten bestellen bij Tuinwaardig
De kwaliteit van de planten is voor ons heel belangrijk. Daarom werken wij samen met verschillende Nederlandse kwekers die garant staan voor een hoogwaardig product. Uw bestelde planten worden rechtstreeks vanaf de kweker verstuurd in een speciale verpakking. Na uw bestelling ontvangt u een PostNL track & trace code zodat u uw planten gemakkelijk online kunt volgen.

- Gratis bezorging in Nederland en België
- Direct verstuurd vanaf de kweker
- Bezorging binnen enkele dagen
- Veilig online bestellen
- Service en hoge kwaliteit