Met onze landelijke woonaccessoires wordt uw huis een stuk warmer en gezelliger. Deze sfeervolle producten zorgen voor een natuurlijke woonsfeer en vullen uw interieur prachtig aan. Landelijke woonaccessoires zijn vaak neutraal van kleur, maar door de natuurlijke uitstraling hebben ze een groot effect. We hebben een zorgvuldig samengestelde collectie van woonaccessoires om uw woning de gewenste sfeer te geven. Bezoek eens onze werkplaats en showroom in Waalwijk en doe inspiratie op voor unieke woonaccessoires. Of vraag eenvoudig een offerte aan via onze website. Maatwerk is ook mogelijk en samen met u bespreken wij graag uw wensen om voor u landelijke woonaccessoires op maat te maken. Neem een  foto van uw interieur mee of mail deze naar ons. Zo kunnen wij met u meedenken om de woonaccessoires af te stemmen op uw meubelen. Er zijn vele mogelijkheden en hierdoor wordt iedere woonaccessoire uniek.

Landelijke woonaccessoires


Landelijke woonaccessoires

Heeft u een nieuwe woning of gaat u uw huis helemaal opnieuw inrichten? Een huis inrichten is vaak een leuke onderneming. Maak uw huis gezellig en kleed het interieur aan met onze landelijke woonaccessoires. De grote blikvangers in uw woning zoals de tafels, kasten en banken zijn belangrijk voor de sfeer. Uw huis kan vol staan met prachtige meubelen, zonder een passende woonaccessoires ontbreekt er toch iets. Met onze landelijke woonaccessoires bepaalt u zelf uw persoonlijke stijl en maakt u het interieur gezellig. Wij hebben een unieke collectie woonaccessoires van hoge kwaliteit om uw woning leuker en sfeervoller te maken.

Woonaccessoires

Huiswaardig collectie

Tuinwaardig is specialist in producten voor de inrichting en verzorging van de buitenruimte. Wij leveren maatwerk producten waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Naast ons assortiment voor de tuin hebben wij ook een uniek assortiment voor binnen. Deze maatwerk meubels en decoratie artikelen vindt u terug in onze Huiswaardig collectie. Dit is een uitgebreide productlijn die voortkomt uit onze ervaringen in de buitenruimte, waarmee wij ons grotendeels richten op een sfeervolle en natuurlijke huisinrichting. Vanzelfsprekend met dezelfde hoogstaande kwaliteitsproducten zoals u van ons gewend bent. Bij ons vindt u diverse meubels, schilderijen, kunstplanten en landelijke woonaccessoires om uw huis een natuurlijke uitstraling te geven.

Woon accessoires

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een landelijke woonaccessoires op maat? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze werkplaats of showroom voor het stellen van vragen. In onze werkplaats kunt u het hout bekijken waar wij mee werken. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u eerst graag de materialen wilt zien en voelen voordat u een bestelling plaatst. Wij voorzien u daarom graag van een persoonlijk en deskundig advies. Onze werkplaats is daarom uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze werkplaats.

Vraag offerte aan

Woonaccessoires op maat