Waterornament - Kalandula Falls

Waterornament met verlichting. Afmetingen: 107 x 60 x 70 cm. Gewicht: 36 kg

€ 549,00
€ 494,10
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Kalandula Falls is met zijn natuurlijke uitstraling en sfeervolle verlichting het middelpunt van uw tuin. Deze exclusieve waterornament is gemaakt uit een mengsel van gemalen steen en kunststof. Dit vormt een sterk, weersbestendig en kwalitatief hoogwaardig materiaal (polyresin). Vanuit een geïntegreerd waterreservoir wordt het water rondgepompt door middel van een bijgeleverde pomp. Het stromende water wordt prachtig verlicht met warm wit licht en doordat het ornament op zichzelf staat kan deze overal geplaatst worden.

Dit kunststof waterornament wordt geleverd als een complete set inclusief pomp, LED verlichting en aansluitmateriaal. Het verplaatsbaar ornament kan vrij staan zonder ingegraven te worden en hoeft niet extra verstevigd te worden. Een uniek waterornament gemaakt van steen met kunststof vindt u niet zomaar terug in andere tuinen. Hierdoor krijgt u een eigen unieke en onderscheidende uitstraling in uw tuin. Laat u zichzelf verrassen door het rustgevende gevoel en geluid van het stromend water en maak van uw tuin een plek voor ontspanning en rust met de Kalandula Falls.

Specificaties
- Uitvoering: Kalandula Falls
- Productcode: 6WAO61009
- Afmetingen: 107 x 60 x 70 cm (LxBxH)
- Gewicht: 36 kg
- Materiaal: polyresin
- Ingebouwd waterreservoir met pomp
- LED verlichting
- Inclusief netsnoer en adapter

Levertijd
Ca. 2-3 werkdagen

Tuinwaardig waterornamenten
Tuinwaardig is leverancier van premium producten voor de basis, inrichting en verzorging van uw tuin. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom leveren wij duurzame producten waar u lange tijd plezier van heeft. Onze kunststof waterornamenten met verlichting zijn een aanwinst voor uw terras of tuin. Er is niets zo rustgevend dan stromend water en door het uniek aanbod van verschillende waterpartijen hebben we altijd wel een opvallend kunststof waterornament dat bij u past. Dankzij de hoogwaardige kunststof kappen worden de lampen goed beschermd tegen water en andere weersomstandigheden. Door de verlichting in onze kunststof waterornamenten vallen deze blikvangers in het donker op en heeft u ook in de avond een mooi en rustgevend object om naar te kijken. Onze waterornamenten zijn compleet en kunnen zo neergezet worden, er hoeft geen waterreservoirbak te worden ingegraven, zodoende kan het ornament bijvoorbeeld ook binnen staan. Het product spettert wel wat water, dus de vloer in uw woning moet hier dan wel tegen kunnen.

<

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.