Verplaatsbaar terrasscherm Terrasscherm op wielen Houten terrasscherm op wielen Verplaatsbaar terrasscherm hout Terrasscherm
Verplaatsbaar terrasscherm Terrasscherm op wielen Houten terrasscherm op wielen Verplaatsbaar terrasscherm hout Terrasscherm
Terrasscherm Model 2 - Douglas Met Glas - Verplaatsbaar
Terrasscherm gemaakt douglashout met gelaagd glas. Verplaatsbaar op voeten of wielen
Informeer naar levertijd
 
Wilt u liever geen palen in de grond en bent u op zoek naar een verplaatsbaar terrasscherm? Dit scherm is verkrijgbaar op voeten en op voeten met wielen. Zo kunt u een scherm altijd nog op een andere plek zetten. U ontvangt ook verbindingsstukken om de losse schermen aan elkaar vast te zetten voor extra stevigheid. Een terrasscherm brengt een stijlvolle mix van functie en sfeer. U zorgt voor meer beschutting en privacy en uw terras krijgt daarnaast een natuurlijke uitstraling. Het terrasscherm wordt in Nederland gemaakt en is dus een oerdegelijke Nederlands product. Geen massaproductie terrasschermen, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Het scherm is voorzien van gelaagd glas (veiligheidsglas). Dit zijn glaslagen die verbonden zijn door middel van een folie. Hierdoor is het glas heel sterk en veilig. Het verplaatsbare terrasscherm is verkrijgbaar in enkele afmetingen, maar maatwerk is altijd bespreekbaar.
Let op: een scherm op voeten of wielen is gemakkelijk verplaatsbaar. Zo bent u flexibel om het terras op verschillende plekken af te schermen. Als het flink waait kan een scherm omwaaien. Voor de beste beschutting adviseren wij om een vaste opstelling met palen te nemen als dit mogelijk is.

Specificaties
- terrasscherm model 2: verplaatsbaar
- materiaal: douglashout
- breedtes: 100 en 150 cm
- hoogtes: diverse
- scherm dicht met hout tot een hoogte van ca. 80 cm
- gelaagd glas (veiligheidsglas)
- keuze 1: op voeten
- keuze 2: op voeten met wielen
- geleverd inclusief L profielen om onderling te koppelen
- afwerking met houtolie of beits mogelijk tegen meerprijs
- getoonde afmetingen zijn een indicatie van de buitenafmetingen
- verschillende kleurencombinaties mogelijk
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
Een terrasscherm wordt op bestelling voor u gemaakt. U kunt het product ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u het verplaatsbaar terrasscherm nog eerder.

Verschillende kleurencombinaties
Met een houten terrasscherm van Tuinwaardig heeft u een sfeervolle terrasafscheiding rondom uw woning. Ook voor bedrijven is een houten terrasscherm ideaal. Klanten kunnen comfortabel buiten zitten en dankzij het douglashout staat er een mooie natuurlijke blikvanger. We bieden u de mogelijkheid om te kiezen tussen drie verschillende uitvoeringen. Kies voor een verplaatsbaar terrasscherm gemaakt van blank, zwart of een combinatie van blank en zwart douglashout.

Verplaatsbaar terrasscherm
Voorbeeldafbeelding: verplaatsbare terrasschermen op voeten met wielen. Het blanke hout is gelakt met een houtolie.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate het terrasscherm wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Als u een terrasscherm buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om het verplaatsbaar terrasscherm te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen terrasscherm hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Verplaatsbaar terrasscherm op maat
Door de maatwerkmogelijkheden hebben wij altijd wel een mooi verplaatsbaar terrasscherm geheel passend bij uw woning of bedrijf. Een terrasscherm wordt op bestelling speciaal voor u gemaakt. Ieder terras is anders en daarom bieden we u de mogelijkheid om, zonder meerprijs, af te wijken van de afmetingen in het keuzemenu. Zo kunt u zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden van een verplaatsbaar terrasscherm op maat.