Houten terrasscherm Houten terrasscherm douglas Houten terrasscherm douglas met glas Terrasscherm hout Terrasscherm douglas Terrasscherm douglashout Douglashouten terrasscherm Houten terrasscherm Terrasscherm met deur Terrasafscheiding Houten terrasafscheiding Windscherm Houten windscherm Terras schermen Terras scherm Terrasschermen Terrasscherm
Houten terrasscherm Houten terrasscherm douglas Houten terrasscherm douglas met glas Terrasscherm hout Terrasscherm douglas Terrasscherm douglashout Douglashouten terrasscherm Houten terrasscherm Terrasscherm met deur Terrasafscheiding Houten terrasafscheiding Windscherm Houten windscherm Terras schermen Terras scherm Terrasschermen Terrasscherm
Terrasscherm Model 1 - Douglas Met Glas - Vast
Terrasscherm gemaakt douglashout met gelaagd glas. Geleverd met palen en montagebenodigdheden voor een vaste opstelling
Informeer naar levertijd
 
Een houten terrasscherm zorgt voor een goede bescherming tegen de wind en biedt meer privacy. Een scherm wordt gemaakt van duurzaam douglashout. Dit is een mooie en warme houtsoort dat seizoenen lang meegaat. Door te werken met douglashout krijgt een terrasscherm een hele vriendelijke en natuurlijke uitstraling. Hierdoor is een houten terrasscherm niet alleen praktisch, er komt ook een mooie aankleding van uw buitenruimte! Een scherm is voorzien van gelaagd glas (veiligheidsglas). Dit zijn glaslagen die verbonden zijn door middel van een folie. Hierdoor is het glas heel sterk en veilig. Bij ons vindt u geen massaproductie terrasschermen, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Een houten terrasscherm is verkrijgbaar in enkele afmetingen, maar maatwerk is altijd bespreekbaar. Zo krijgt u altijd wel een mooi terrasscherm geheel passend bij uw tuin, terras of balkon. Bij het houten terrasscherm krijgt u ook de montagebenodigdheden. Mocht u zelf geen palen hebben voor een vaste opstelling, dan kunnen deze tegen meerprijs erbij worden geleverd.

Specificaties
- terrasscherm model 1: vaste opstelling
- materiaal: douglashout
- breedtes: 100 en 150 cm
- hoogtes: diverse
- scherm dicht met hout tot een hoogte van ca. 80 cm
- gelaagd glas (veiligheidsglas)
- inclusief palen en montagebenodigdheden
- afwerking met houtolie of beits mogelijk tegen meerprijs
- getoonde afmetingen zijn een indicatie van de buitenafmetingen
- verschillende kleurencombinaties mogelijk
- optioneel: deur
- optioneel: klapscherm
- plaatsing in overleg
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
Een houten terrasscherm wordt op bestelling voor u gemaakt. U kunt het product ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u het terrasscherm nog eerder.

Verschillende kleurencombinaties
Een terras dat er netjes uitziet en mooi onderhouden is, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Met een houten terrasscherm van Tuinwaardig heeft u een sfeervolle terrasafscheiding rondom uw woning. Ook voor bedrijven is een houten terrasscherm ideaal. Klanten kunnen comfortabel buiten zitten en dankzij het douglashout staat er een mooie natuurlijke blikvanger. We bieden u de mogelijkheid om te kiezen tussen drie verschillende uitvoeringen. Kies voor een terrasscherm gemaakt van blank, zwart of een combinatie van blank en zwart douglashout.

Houten terrasscherm met glas
Voorbeeldafbeelding: verplaatsbare terrasschermen op voeten met wielen. Het blanke hout is gelakt met een houtolie.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate het houten terrasscherm wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Als u een terrasscherm buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om het houten terrasscherm te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen terrasscherm hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Houten terrasscherm op maat
Door de maatwerkmogelijkheden hebben wij altijd wel een mooi houten terrasscherm geheel passend bij uw woning of bedrijf. Een terrasscherm wordt op bestelling speciaal voor u gemaakt. Ieder terras is anders en daarom bieden we u de mogelijkheid om, zonder meerprijs, af te wijken van de afmetingen in het keuzemenu. Zo kunt u zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van een deur of een klapscherm. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden van een houten terrasscherm op maat.

Houten terrasscherm met deur
Voorbeeldafbeelding: houten terrasscherm met deur