Terrasscherm Bedrijf

Terrasscherm gemaakt van douglashout met gelaagd glas. Goede beschutting en meer privacy voor uw klanten

Informeer naar levertijd
Door de natuurlijke uitstraling van een houten terrasscherm krijgt u een sfeervolle blikvanger op het terras. U zorgt voor een goede beschutting tegen de wind op uw terras en zorgt voor een duidelijke afbakening voor uw klanten. Door het gebruik van douglashout met glas wordt het uitzicht vanaf het terras behouden. Dit scherm is daarom ideaal voor horecaterrassen. Uw klanten krijgen door de houten afscheiding meer privacy en rust. Met de terrasschermen van Tuinwaardig zorgt u ervoor dat uw klanten het hele jaar door buiten kunnen zitten. Een terrasscherm is verkrijgbaar in diverse afmetingen zodat er altijd wel een passende oplossing is voor uw bedrijf. U kunt kiezen tussen een vast terrasscherm waarbij de palen in de grond worden geslagen of een scherm op voeten. Het is zelfs mogelijk om dit scherm op wielen te krijgen. De terrasschermen worden in Nederland gemaakt, het zijn dus oerdegelijke Nederlandse product. Geen massaproductie terrasschermen, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Met een terrasscherm van Tuinwaardig zitten uw klanten comfortabel buiten en krijgt u een mooie blikvanger rondom uw bedrijf. Vraag snel een offerte aan en we informeren u graag over de mogelijkheden!

Specificaties
- materiaal: licht geschaafd douglashout
- kleur: geelbruin
- afmetingen: diverse
- gelaagd glas
- geleverd met bijbehorende palen en schroeven
- optioneel: voeten of wielen
- optioneel: deuren
- levertijd: ca. 10-15 werkdagen

Terrasscherm op maat
Een mooi terrasscherm is echte meerwaarde voor uw bedrijf. Ieder terras is echter anders en daarom informeren we u graag over de mogelijkheden van een terrasscherm op maat. Alle schermen zijn voorzien van gelaagd glas (veiligheidsglas). Dit zijn lagen glas die verbonden zijn door middel van een folie. Hierdoor is het glas heel veilig en sterk. Een houten terrasscherm van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Door de maatwerk mogelijkheden hebben wij altijd wel een mooie houten terrasscherm geheel passend bij uw bedrijf. Zo is het ook mogelijk om een terrasscherm in een andere hoogtemaat te maken. Plaatsing is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op en wij informeren u graag over de prijzen.

De standaard terrasschermen zijn 150 cm hoog en 100 cm breed. Ze zijn volledig dicht tot een hoogte van 80 cm en hebben gelaagd glas. Wilt u liever geen palen in de grond en bent u op zoek naar een verplaatsbaar scherm? Een terrasscherm is ook verkrijgbaar op voeten en met wieltjes. Zo kunt u een scherm altijd nog op een andere plek zetten. U ontvangt dan ook verbindingsstukken om de losse schermen aan elkaar vast te zetten voor extra stevigheid.

Terrasscherm
Terrasscherm met wielen

Tuinwaardig terrasscherm voor uw bedrijf
- natuurlijk ontwerp door gebruik van douglashout
- windbestendig
- meer privacy op uw terras
- behoud van uitzicht
- stevige constructie met gelaagd glas
- volledig op maat verkrijgbaar
- vakkundig advies
- snelle levertijd
- gemakkelijk zelf te plaatsen

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. Dit hout zal wat sneller verkleuren en kan onbehandeld blijven. Door de mooie natuurlijke uitstraling wordt douglashout veel toegepast in de buitenruimte zoals schuttingen, terrassen en tuinmeubelen. Dit is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Een natuurproduct is altijd gevoelig voor vocht en licht. Onder invloed van wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs wat hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Douglashout kan jaren buiten staan en onbehandeld wordt het hout lichter van kleur en gaat vergrijzen. Dit heeft overigens geen enkele invloed op de levensduur. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om een terrasscherm te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen één terrasscherm hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.