Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u eerst graag de materialen wilt zien en voelen voordat u een bestelling plaatst. Wij voorzien u graag van een persoonlijk en deskundig advies en daarom zijn onze showroom en werkplaats uitsluitend op afspraak geopend. U bent van harte welkom om eens te komen kijken! Neem hiervoor contact met ons op zodat wij een afspraak met u kunnen maken.
 

Showroom
Bezoek eens onze showroom met modulaire plantenbakken. Deze exclusieve plantenbakken zijn verkrijgbaar in de hoogwaardige afwerkingen cortenstaal en poedercoating, in de kleuren wit, taupe en antraciet. De modulaire plantenbakken zijn geproduceerd uit hoogwaardige materialen en samengesteld volgens een doordacht concept. Door het stijlvolle en tijdloze design zijn de bakken overal toepasbaar. Daarnaast hebben we voor u ook een showroom ingericht waar diverse onderhoudsapparaten staan opgesteld. Bekijk hier ons assortiment aan drukspuiten en accu gereedschap zoals grasmaaiers, grastrimmers en heggenscharen.

Werkplaats
De houten tuinmeubelen van Tuinwaardig worden gemaakt uit duurzaam hout met een stalen onderstel. Door het gebruik van staal krijgen de houten buitenmeubels een stoer en stijlvol karakter. Onze houten plantenbakken worden gemaakt van oerdegelijk geschaafd hout met een hoge duurzaamheidsklasse. Door het gebruik van de beste materialen zijn dit robuuste tuinmeubelen voor jarenlang plezier. In onze werkplaats kunt u de verschillende houtsoorten bekijken en leggen we u graag iets uit over de verschillende eigenschappen.