Plantenbak Modulair - Cortenstaal

Modulaire plantenbak van cortenstaal. Ook te gebruiken als plantenbak border

€ 222,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cortenstaal plantenbak: stijlvol, robuust en uniek in de markt.
Het modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid. U kunt de cortenstaal plantenbakken gemakkelijk zelf monteren doordat ze op een eenvoudige manier modulair worden opgebouwd. U kunt zelf de lengte-  en breedtemaat bepalen en kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Hierdoor is de cortenstaal plantenbak eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie.

Het is mogelijk te kiezen voor:
1. Modulaire opbouw zonder bodemplaat. Door de open verbinding meestal toegepast op een permanente plaats, bijvoorbeeld bestaande groenborders.
2. Modulaire opbouw met bodemplaat inclusief pootjes.

Specificaties cortenstaal plantenbak
- Model: Tuinwaardig SB modulair cortenstaal plantenbak
- Materiaal: cortenstaal
- ongeroest aangeleverd
- Verpakking in ‘bouw’-pakket vorm
- Hoogte: 280, 420, 560 en 700 mm
- Profielhoogte: 14 cm
- Lengte en breedte: zie keuzemenu
- Andere lengtes mogelijk op aanvraag
- Bodem: los verkrijgbaar
- Pootjes: los verkrijgbaar
Pootjes leverbaar per 4 stuks, in 5 cm of 9 cm hoogte. Hierdoor is de plantenbak gemakkelijker verplaatsbaar d.m.v. een steekwagen of pompwagen* ( *9 cm hoogte pootjes noodzakelijk).
- Levertijd: ca. 5 tot 10 werkdagen
Bovenstaande levertijden zijn een indicatie en kunnen in het hoogseizoen afwijken. Tijdens de productie houden we u op de hoogte en zullen we u altijd laten weten wanneer de plantenbak uiterlijk klaar is.

Hogere plantenbak
In het keuzemenu kunt u een maximale hoogte van 700 mm kiezen. Maar het is ook mogelijk om een cortenstaal plantenbak te verhogen. Door de modulaire opbouw is de plantenbak namelijk eenvoudig hoger te maken met 14 cm per profiel. Zo kunt u zelf bepalen hoe hoog u wilt gaan. Stuur ons een berichtje en wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

<

Cortenstalen plantenbak
Cortenstaal, ofwel weervast staal is een materiaal dat de laatste jaren zeer populair is geworden in de landschapsarchitectuur. IJzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom worden toegevoegd en herkenbaar wordt door de roestkleur. Dit creëert naast een trendy vintage look ook een robuuste, industriële uitstraling.  Door de (luchtdichte) beschermlaag is cortenstaal in tegenstelling tot andere soorten staal zeer goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden. De beschermlaag zorgt ervoor dat regen, sneeuw, ijs en mist niet diep kunnen penetreren. Dit zorgt voor een zeer duurzaam en sterk product dat een langere levensduur heeft dan gewoon staal. Daarnaast hoeft de cortenstalen plantenbak niet te worden behandeld met een coating of dergelijke waardoor het 100% recyclebaar is. De cortenstalen plantenbak wordt ongeroest, in de grijze metaalkleur aangeleverd. De roestlaag die zich moet ontwikkelen zal afhankelijk van het weer 2-6 maanden duren. U kunt het proces versnellen door tijdens droogte het product te bevochtigen met een oplossing van water en/of water en zout. Tijdens het roestproces kan de cortenstalen plantenbak roest (water) afgeven.

Stappenplan opbouw
De modulaire plantenbakken zijn zo ontworpen dat u ze zelf kunt samenstellen aan de hand van de leverbare formaten. In vijf simpele stappen kunt u de cortenstaal plantenbak zelf samenstellen:

1. Controleer of de inhoud van uw pakket volledig is


2. Leg de profielen bij elkaar in een vierkant/rechthoek om deze te bevestigen
3. Indien compleet, bevestig de hoeken aan elkaar met bijgeleverde bouten


4. Bevestig de schoor- of bodemplaten aan het bodemprofiel
Cortenstaal plantenbak zonder bodem: bevestig schoorplaatjes in de hoeken


5. Herhaal vervolgens stap 2 en 3 tot de gewenste tot de gewenste hoogte van de cortenstaal plantenbak is bereikt


Cortenstaal plantenbak vlak
Naast de uitgebreide modulaire opbouw is de cortenstaal plantenbak ook leverbaar in vlakke uitvoering. Hierbij bestaat het plaatmateriaal van de cortenstaal plantenbak uit losse vlakke stukken die u eenvoudig in elkaar kunt monteren.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.