Plantenbak met windscherm Windscherm hout Plantenbak hout Bloembak hout Bloembak
Plantenbak met windscherm Windscherm hout Plantenbak hout Bloembak hout Bloembak
Plantenbak met terrasscherm - Model 2
Plantenbak met een terrasscherm van douglashout
Informeer naar levertijd
 
Een plantenbak met windscherm brengt een stijlvolle mix van functie en sfeer op het terras. U zorgt voor meer beschutting en privacy en krijgt daarnaast een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Zowel de plantenbak als het scherm worden volledig gemaakt van douglashout. Dit is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling. Een plantenbak met windscherm wordt in Nederland gemaakt en is dus een oerdegelijke Nederlands product. Geen massaproductie plantenbakken, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Een bloembak is verkrijgbaar in enkele afmetingen, maar maatwerk is altijd bespreekbaar. Ook voor bedrijven is een plantenbak met terrasscherm een mooie blikvanger op het terras! Het scherm biedt een goede beschutting tegen de wind en zorgt voor een duidelijke afbakening voor de bezoekers. De plantenbak heeft hoekpalen aan de binnenzijde. Zo kunt u meerdere plantenbakken strak tegen elkaar aansluiten. Enkel nog zorgen voor kleurrijke bloemen of planten en voor u het weet heeft u met deze bloembak een prachtige terrasafscheiding.
Tip: vul de plantenbak direct na levering met grond of wat stenen. Een terrasscherm met een lege plantenbak is minder stabiel waardoor deze kan omwaaien.

Specificaties
- plantenbak met terrasscherm model 2
- materiaal: douglashout
- kleur: geelbruin
- inclusief worteldoek
- afmetingen plantenbak: diverse
- diepe bodem
- afwatering in de bodem
- totale hoogte met terrasscherm: diverse
- terrasscherm volledig van douglashout
- optie 1: terrasscherm aan de achterzijde van de plantenbak
- optie 2: terrasscherm in het midden van de plantenbak
- afwerking met houtolie of beits mogelijk tegen meerprijs
- getoonde afmetingen zijn een indicatie van de buitenafmetingen
- optioneel: terrasscherm van gelaagd glas met een kader van douglashout
- optioneel: wielen
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
Een plantenbak met windscherm wordt op bestelling voor u gemaakt. U kunt het product ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de plantenbak nog eerder.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de bloembak wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Als u een plantenbak buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om de plantenbak met windscherm te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen bloembak hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Plantenbak met windscherm op maat
Een plantenbak met windscherm zorgt voor een natuurlijke en duidelijke afscheiding op uw terras. Een plantenbak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt speciaal voor u gemaakt. Door de maatwerkmogelijkheden hebben wij altijd wel een mooie plantenbak of bloembak geheel passend bij uw woning of bedrijf. Ieder terras is anders en daarom bieden we u de mogelijkheid om, zonder meerprijs, af te wijken van de afmetingen in het keuzemenu. Een plantenbak met windscherm kan op maat zorgt voor een passende terrasafscheiding. Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u uw wensen.