Deze week ontvingen we enkele foto’s van een tevreden klant die een groot waterelement in zijn tuin heeft geplaatst. Onze waterelementen hebben een natuurlijke uitstraling met een sfeervolle verlichting, waardoor ze echte blikvangers zijn voor op het terras of in de tuin! Vanuit een geïntegreerd waterreservoir wordt het water rondgepompt door middel van een bijgeleverde pomp. Het stromende water wordt prachtig verlicht met warm wit licht en doordat de waterelementen op zichzelf staan kunnen deze overal worden geplaatst.

Waterelement tuin

Er is niets zo rustgevend als stromend water en door het uniek aanbod van verschillende waterelementen hebben we altijd wel een waterelement dat bij u past. Niet iedereen heeft een grote tuin om een vijver aan te leggen en soms bent u gewoon op zoek naar een compacte oplossing als alternatief. Dan is ons waterelement de oplossing om een mooie waterval te krijgen, waarbij vallend water van laag naar laag naar beneden stroomt. Dankzij de mooie LED verlichting heeft u ook 's avonds een stralend middelpunt in uw tuin of op uw terras. Een waterelement is gemaakt uit een mengsel van gemalen steen en kunststof. Dit vormt een sterk, weersbestendig en kwalitatief hoogwaardig materiaal (polyresin). Onze waterelementen wordt geleverd als een complete set inclusief pomp, LED verlichting en aansluitmateriaal. Laat u zichzelf verrassen door het rustgevende gevoel en geluid van het stromend water en maak van uw tuin een plek voor ontspanning en rust met één van onze sfeervolle waterelementen.

Waterelement

Naast een waterelement voor in de tuin kunt u ook bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan plantenbakken, tuinmeubelen, tuinborders, tuinverlichting en producten voor de tuinonderhoud. Wij vinden dat uw tuin zijn waarde moet behouden en daarom vindt u bij ons duurzame producten waar u jarenlang van kunt genieten. Heeft u vragen over de waterelementen of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.
      29-04-2019 14:51     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.