Nieuw in ons assortiment is de EGO LM1701E grasmaaier met een maaibreedte van 42 cm en een opvangzak van 55 liter. Deze accu grasmaaier is aanzienlijk stiller dan een benzinemaaier, heeft veel lagere onderhoudskosten en veroorzaakt geen uitstoot tijdens het gebruik. Als u klaar bent, is de grasmaaier dankzij het opvouwbare ontwerp in een handomdraai schoongemaakt en opgeborgen. U kunt het gras maaien, in de zak opvangen of mulchen, terwijl u met de ledkoplampen tot in de avond kunt doormaaien. De 56V Lithium-Ion accu is de eerste in de sector, met 40% meer vermogen dan de meest verkochte 40V accu op de markt. Hierdoor is de EGO grasmaaier één van de krachtigste oplaadbare maaiers op de markt.

EGO LM1701E

Stille grasmaaier

Een accu grasmaaier is veel stiller dan alternatieven op benzine. Dit maakt het risico op gehoorbeschadiging, vooral op de lange termijn, veel beperkter. Ook worden omwonenden minder geconfronteerd met het lawaai, waardoor er minder irritaties over geluidsoverlast ontstaan.

Kostenbesparing

De investering van een accu grasmaaier ligt iets hoger dan bij een benzinemotor, maar in de loop der tijd ligt het uw rendement op deze investering veel hoger. Dankzij de lagere gebruiks- en onderhoudskosten zorgt de overstap op een nieuwe accu grasmaaier uiteindelijk voor flinke kostenbesparingen.

Beter voor het milieu

Naast de kostenbesparingen op lange termijn is een accu grasmaaier ook veel beter voor het milieu. Tijdens het gebruik komen er namelijk geen uitlaatgassen vrij en hiermee draagt u een steentje bij aan het milieu.

Gebruiksvriendelijk

Accu grasmaaiers hebben een soepele elektrische motor en minder bewegende onderdelen, waardoor ze met een laag trillingsniveau werken dat vaak onder de hoogste grenswaarde voor blootstelling van 2,5 m/s2 en ver onder de grenswaarde ligt. Daarom trilt accu gereedschap een stuk minder dan traditioneel benzinegereedschap.
Accu grasmaaier
      31-05-2019 08:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.