Wij mochten meedenken om de ingang van dit gebouw in Amsterdam mooier te maken. Door 3 maatwerk houten plantenbakken over de gehele breedte van de muur te plaatsen is deze nu een stuk aantrekkelijker geworden! Wat meer groen is positief voor het leefplezier van de bewoners en nu gaan er ook geen mensen meer voor het gebouw op de muur zitten. De muur bij de ingang is opgedeeld in 3 stukken door de metalen kolommen die het dak dragen. Het was belangrijk dat de bakken door wind of vandalisme niet van de muur af kunnen vallen. Daarbij was er de voorkeur om geen gaten in de muur te boren. Ook was de wens om geen tussenruimtes bij de palen te hebben om zo de bakken in 1 geheel door te laten lopen over de muur. Er werd gekozen voor een muur plantenbak van douglashout. Door de ruwe houtstructuur heeft de plantenbak een mooie natuurlijke uitstraling. Deze plantenbak is bestand tegen de weersomstandigheden en kan zodoende het gehele jaar door op de muur staan.

Muur plantenbak

Houten plantenbak op maat

Plantenbakken zijn inzetbaar voor vele beplantingen en zijn ideaal om uw buitenruimte een mooiere uitstraling te geven. Onze houten plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en wij hebben daarom altijd wel een mooie houten plantenbak passend bij uw tuin of terras. Wij richten ons op duurzame producten voor de inrichting en onderhoud van de tuin. Een houten plantenbak van Tuinwaardig kenmerkt zich daarom door de hoge kwaliteit en vakmanschap. Iedere plantenbak wordt met zorg handgemaakt en door het gebruik van de beste materialen staan wij garant voor kwaliteit van de bovenste plank. Onze vakmensen letten op ieder detail en deze aandacht voor kwaliteit ziet u terug in de afwerking van de houten plantenbakken. Komt u de gewenste vorm of afmeting niet tegen op onze site? Bij ons kunt u ook terecht voor een plantenbak op maat zoals een muur plantenbak. Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Muur plantenbak hout

Tuinwaardig plantenbakken

Een tuin die mooi onderhouden is en er mooi bij ligt, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. Een plantenbak is een belangrijk onderdeel om uw tuin een mooie uitstraling te geven. Tuinwaardig heeft een kwaliteit plantenbak die past bij elke uitstraling en de sfeer van uw tuin verhoogt. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan plantenbakken in verschillende maten. Hierdoor vindt u in ons assortiment vast en zeker een passende plantenbak waarmee u uw buitenruimte de gewenste sfeer geeft.
      23-08-2019 15:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.