Als u bent uitgekeken op uw lamp, terwijl deze het nog prima doet, dan hoeft deze niet gelijk te vervangen. Een nieuwe lampenkap is al voldoende om weer te kunnen genieten van uw verlichting. Met onze unieke lampenkappen maakt u van uw lamp een blikvanger in uw woning. Kies een lampenkap die helemaal bij uw interieur past en geniet van een sfeervolle verlichting. Het kiezen van een lampenkap is niet altijd even gemakkelijk en daarom denken we graag met u mee. Bezoek eens onze werkplaats en showroom in Waalwijk en doe inspiratie op voor een persoonlijke lampenkap. Of vraag eenvoudig een offerte aan via onze website. Onze lampenkap is handgemaakt en wordt netjes afgewerkt door echte vakmensen. Er zijn vele mogelijkheden en hierdoor wordt iedere lampenkap uniek. Samen met u bespreken wij graag uw wensen voor een mooie lampenkap op maat!

Lampenkap op maat


Lampenkap op maat

Bent u op zoek naar een lampenkap in een specifieke vorm of afmeting? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen lampenkap samen te stellen naar uw wens. Onze lampenkap is een maatwerk product, dat met de hand wordt gemaakt in onze werkplaats. We kunnen een lampenkap op maat maken voor een staande of hangende lamp. Zo kunt u zelf bepalen hoe hoog de lampenkap wordt en in welke kleuren. Wij leveren maatwerk lampenkappen waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Door de maatwerkmogelijkheden stelt u eenvoudig een lampenkap samen die helemaal voldoet aan uw wensen en bij uw interieur past. Naast lampenkappen leveren wij ook diverse accessoires voor staande of hanglampen die we voor u ook op maat kunnen maken.

Lampenkappen

Persoonlijke lampenkap

Iedere lampenkap wordt met de hand op maat gemaakt en hierdoor is er veel ontwerpvrijheid. Zo is het ook mogelijk om een persoonlijke lampenkap met een specifieke print of foto te krijgen. Hiermee maakt u van uw kamerverlichting echt iets opvallends om dagelijks van te genieten. Heeft u een grappige of ontroerende foto van uw vakantie, huisdier of familielid? Stuur ons deze foto met de gewenste afmetingen en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Persoonlijke lampenkap

Huiswaardig collectie

Tuinwaardig is specialist in producten voor de inrichting en verzorging van de buitenruimte. Wij leveren maatwerk producten waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Naast ons assortiment voor de tuin hebben wij ook een uniek assortiment voor binnen. Deze maatwerk meubels en decoratie artikelen vindt u terug in onze Huiswaardig collectie. Dit is een uitgebreide productlijn die voortkomt uit onze ervaringen in de buitenruimte, waarmee wij ons grotendeels richten op een sfeervolle en natuurlijke huisinrichting. Vanzelfsprekend met dezelfde hoogstaande kwaliteitsproducten zoals u van ons gewend bent. Bij ons vindt u diverse meubels, schilderijen, kunstplanten en decoratie artikelen om uw huis een natuurlijke uitstraling te geven.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een lampenkap op maat? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze werkplaats of showroom voor het stellen van vragen. In onze werkplaats kunt u het hout bekijken waar wij mee werken. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u eerst graag de materialen wilt zien en voelen voordat u een bestelling plaatst. Wij voorzien u daarom graag van een persoonlijk en deskundig advies. Onze werkplaats is daarom uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze werkplaats.

Vraag offerte aan

Lampen kap  Maatwerk lampenkap