Bank met terrasscherm Bank Klapscherm terras Terrasscherm
Bank met terrasscherm Bank Klapscherm terras Terrasscherm
Bank Met Terrasscherm Model 1 - Douglas Met Glas
Bank met terrasscherm gemaakt douglashout met gelaagd glas
Informeer naar levertijd
 
Een bank met terrasscherm biedt de mogelijkheid om comfortabel buiten op uw terras te zitten. Het terrasscherm zorgt voor een goede bescherming tegen de wind en voor meer privacy. Hierdoor is dit product niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een mooie aankleding van uw buitenruimte. De zitbank en het terrasschermkader worden gemaakt van duurzaam douglashout. Door te werken met deze houtsoort krijgt het geheel een vriendelijke en natuurlijke uitstraling. Het scherm is voorzien van gelaagd glas (veiligheidsglas). Dit zijn lagen glas die zijn verbonden door middel van een folie. Hierdoor is dit glas heel veilig en sterk. Dankzij het glas krijgt u een duidelijke afbakening van het terras en wordt het uitzicht behouden. Een zitbank met windscherm kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Geen massaproductie, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. De zitbank is verkrijgbaar aan één of beide zijden van het terrasscherm. Door de maatwerkmogelijkheden is dit product zowel geschikt voor privé als zakelijk gebruik. Zo is er altijd wel een passende oplossing voor uw woning of bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een hoekbankconstructie of een inklapbaar bovenstuk (voorbeeldafbeeldingen).

Specificaties
- bank met terrasscherm model 1
- materiaal: douglashout
- kleur: zwart
- afmetingen bank: diverse
- totale hoogte met terrasscherm: diverse
- kader van douglashout met gelaagd glas (veiligheidsglas)
- optie 1: zitbank aan één zijde van het terrasscherm
- optie 2: zitbank aan twee zijden van het terrasscherm
- afwerking met houtolie of beits mogelijk tegen meerprijs
- getoonde afmetingen zijn een indicatie van de buitenafmetingen
- glas maximaal 150 cm breed tot kader
- prijs op offertebasis
- vanafprijs per meter: € 720,- incl. btw (scherm 100x150 cm met bank)
- optioneel: wielen
- optioneel: klapscherm
- optioneel: hoekbank opstelling
- optioneel: terrasscherm volledig gemaakt van douglashout
- levertijd: ca. 5 tot 20 werkdagen (levertijd is een indicatie en kan in het hoogseizoen afwijken)
Een zitbank met windscherm wordt op bestelling voor u gemaakt. U kunt het product ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de bank nog eerder.

Voordelen en nadelen van hout
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de bank met terrasscherm wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Als u een zitbank buiten heeft staan zal deze altijd gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Onder invloed van temperatuurswisselingen en verandering in luchtvochtigheid gaat hout werken. Het hout kan hierdoor gaan scheuren, kromtrekken, uitzetten en zelfs hol of bol gaan staan. Kleurveranderingen treden op en er is een kans dat hout gaat bloeden waardoor er vlekken op tegels kunnen ontstaan. Het is belangrijk om te weten dat hout leeft en niet stil staat, waarbij er ook geen voorspelling te maken is wanneer de werking van het hout zich kan uiten, wat dus ook in korte tijd kan ontstaan. Hierdoor kunnen wij dan ook geen garantie geven op eventuele vervorming, kromtrekken, scheuren, bloeden of kleurverandering van het hout. Het verschil in kleur, tekening en structuur geeft het hout juist dat mooie natuurlijke karakter. Wij vinden dat eventuele oneffenheden, noesten en scheuren daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Om de originele kleur te behouden en het hout te beschermen tegen weersinvloeden adviseren wij u om de zitbank met windscherm te onderhouden met een olie. Hout is natuurlijk en iedere plank is uniek van kleur en structuur. Hierdoor is geen zitbank hetzelfde en zal deze afwijken van de voorbeeldafbeeldingen op de website.

Bank met terrasscherm op maat
Een terras dat er netjes uitziet en mooi onderhouden is, heeft toch net dat beetje extra meerwaarde. De zitbank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt speciaal voor u gemaakt. Ieder terras is anders en daarom bieden we u de mogelijkheid om, zonder meerprijs, af te wijken van de afmetingen in het keuzemenu. Een bank met terrasscherm op maat zorgt voor een passende terrasafscheiding. Zo is er in overleg een hoekbank opstelling mogelijk. Ook is een inklapbaar bovenstuk bespreekbaar. Door het klapscherm in te klappen zorgt de wind voor meer verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Als het te hard waait kunt u eenvoudig het bovenstuk van het windscherm weer naar boven klappen. Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u uw wensen.