Philodendron Green Wonder (PHIGRW24080)

De Philodendron Green Wonder is niet bescheiden en eist een flinke plek in jouw interieur op.

€ 43,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
De Philodendron Green Wonder heeft grote bladeren aan lange stelen, die wijd uiteen groeien. Het blad is prachtig en zuivert de lucht. Het is een makkelijke en sterke kamerplant. De Philodendron komt oorspronkelijk uit het regenwoud van Zuid Amerika.

Potgrootte: 24
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 80
Specificaties: Philodendron Green Wonder; potmaat: 24; hoogte: 80 cm.
Verzorgingstips: De Philodendron Green Wonder kan op een wat minder lichte plek staan. Geef een keer per week een beetje water.
Over de teler: Ammerlaan The Green Innovator heeft in Pijnacker al tientallen jaren een handelskwekerij met 6 hectare kassen met tropische groene planten. Er worden regelmatig nieuwe soorten aan het grote assortiment toegevoegd en nieuwe duurzame technieken zoals aardwarmte geïnstalleerd

Planten bestellen bij Tuinwaardig
De kwaliteit van de planten is voor ons heel belangrijk. Daarom werken wij samen met verschillende Nederlandse kwekers die garant staan voor een hoogwaardig product. Uw bestelde planten worden rechtstreeks vanaf de kweker verstuurd in een speciale verpakking. Na uw bestelling ontvangt u een PostNL track & trace code zodat u uw planten gemakkelijk online kunt volgen.

- Gratis bezorging in Nederland en België
- Direct verstuurd vanaf de kweker
- Bezorging binnen enkele dagen
- Veilig online bestellen
- Service en hoge kwaliteit