Solo motorspuit 423 Solo motor rugspuit 423 Motor vernevelaar Tuinwaardig vernevelaar
Solo motorspuit 423 Solo motor rugspuit 423 Motor vernevelaar Tuinwaardig vernevelaar
Solo Motorspuit 423 Port - 12 liter
Krachtige motorspuit met een reservoir van 12 liter
Informeer naar levertijd
 
De kwalitatieve Solo motorspuit 423 Port is een krachtige sproeier en vernevelaar. Dankzij de tankinhoud van 12 liter is de motorspuit niet al te zwaar en zeer prettig in gebruik.

De Solo motorspuiten behoren tot de meest verkochte sproeiapparaten over de hele wereld. Of het nu gaat om tuinen, landschapsverzorging, kwekerijen, bos, openbare parken, groenvoorzieningen of fruitteelt, overal voelen ze zich thuis en zijn ze niet meer weg te denken. De Solo 423 Port sproeier en vernevelaar kan niet alleen worden gebruikt voor gewasbescherming, maar ook voor de bestrijding van parasieten in dierenverblijven en stallingen.

Enerzijds zijn het indrukwekkende sproeivermogen en het geringe gewicht kenmerken van Solo apparatuur. Anderzijds is het de robuustheid en ergonomie van de motorspuiten. De hypermoderne motorentechnologie zorgt daarbij voor een laag brandstofverbruik, minder uitlaatgassen en verlengde prestaties - onder extreme temperatuuromstandigheden.

Voor elke beplanting de juiste sproeikop
Bij de Solo Port 423 worden naast de versproeikop ook een breedsproeirooster en een opzetsproeikop met verwisselbare roosters bijgeleverd. De versproeikop levert een sproeistraal tot 12 meter ver. Bij toepassing van het breedsproeirooster wordt de sproeistraal breder. De opzetsproeikop met omkeerrooster maakt sproeien van gewassen in rijen gemakkelijker en maakt ook het behandelen van de onderkant van bladeren mogelijk. Met het dubbelroosterhulpstuk kunnen twee rijen tegelijkertijd worden behandeld.

Eigenschappen
- motor: Solo 2-takt
- cilinderinhoud: 72,3 cm3
- vermogen: 3,0 kW/4,1 PK
- piek geluidsdruk: 97 dB(A)
- geluidsniveau: 110 dB(A)
- trillingswaarde: ≤ 6,3 m/s2
- nominaal volume: 12 liter
- luchtdebiet max.: 1400 m3/u
- bereik horizontaal: 12 m
- leeggewicht: 11 kg
- manometer: ja
- bijgeleverd: Solo speciale sproeikop met 4-voudige
dosering breedsproeikop, breedsproeirooster
omkeerbare sproeikop, opzetstuk