Witte orchidee Grandi Flora

Een gigant van een Phalaenopsis, met twee takken prachtige witte bloemen.

€ 32,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Orchideeën heb je in vele soorten. De Phalaenopsis wordt ook wel Vlinderorchidee genoemd. Deze orchidee komt van oorsprong uit de jungles van Nieuw Guinea en Australië. De bloeiduur van deze soort is erg lang: tot wel drie maanden aaneen. Ook is deze orchidee vrij makkelijk opnieuw tot bloei te krijgen. Er is twee jaar zorg en toewijding nodig voordat deze Grandi-flora groot genoeg gegroeid is. Een Nederlandse botanicus, dr. C.L. Blume, gaf de orchidee de naam 'vlindergelijkend' toen hij tijdens één van zijn tochten dacht een groep vlinders stil te zien zitten in een boom. Dat was in 1825.

Potgrootte: 15
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 100 cm
Specificaties: witte orchidee; Phalaenopsis; pot 15 cm; hoogte 85 cm; 2 takken; bloeiende plant; lichte plek in huis
Verzorgingstips: Zet deze orchidee op een lichte plek, maar niet in de zon. Zij houdt van huiskamertemperatuur, minstens 16C en maximaal 24C. Koop luchtige orchideeëngrond. Geef de orchidee water als de aarde bijna droog is: eens in de 7 à 9 dagen. En besproei de jongste knopjes. Om de twee weken een scheut speciale orchideeënvoeding en 3 à 4 keer per jaar een theelepel kalk in de potgrond. Niet mesten in november, december en januari. De grond eens in de drie jaar verversen. De uitgebloeide stengel snijdt u boven het derde oog af, dan groeit er na 8 tot 12 maanden een nieuwe aan.
Aantal takken: 2
Over de teler: Deze kweker is verantwoordelijk voor sfeer en kleur in miljoenen Europese huiskamers, kantoren en hotellobby's. Het bedrijf heeft een constante stroom van telkens nieuwe orchideeën in alle soorten, maten en kleuren.

Planten bestellen bij Tuinwaardig
De kwaliteit van de planten is voor ons heel belangrijk. Daarom werken wij samen met verschillende Nederlandse kwekers die garant staan voor een hoogwaardig product. Uw bestelde planten worden rechtstreeks vanaf de kweker verstuurd in een speciale verpakking. Na uw bestelling ontvangt u een PostNL track & trace code zodat u uw planten gemakkelijk online kunt volgen. Doordat de planten direct vanaf de kweker komen verkorten we de keten tussen bestelling en levering. Hierdoor zijn de planten net even wat verser, waardoor ze nog langer mooi blijven. Zo garanderen wij de beste kwaliteit planten!

- Gratis bezorging in Nederland en België
- Direct verstuurd vanaf de kweker
- Planten langer vers met onze speciale verpakking
- Bezorging binnen enkele dagen
- Veilig online bestellen
- Service en hoge kwaliteit

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.